Bilder

 
Här får ni ett försmak på alla bilderna som kommer senare ikväll från min och Idas lilla resa, heh.
Nu sticker jag till jobbet! Ha det bra Kramar

090731

Imorn är det 1a augusti! Det betyder att det bara är 21 dagar kvar till skolan börjar! Och jag har inte ens fått något lov, hallå?

Godmorgon!
Jag sitter här och äter frukost, gjorde mannagrynsgröt med ananas i idag och tar en macka med ost och sallad på till + ett glas av äpple-apelsin-morots juice. Gott! Var faktiskt ute och sprang i morse, gick upp halv 9 (jag är jäätte morgontrött) bara för det. Duktigt känner jag, heh. Hunden fick såklart hänga på.
Dom senaste dagarna har jag ägnat mig åt shopping med Ida, och ja, det finns inte mycket pengar kvar nu kan jag säga. Ni ska få se bilder på alla grejer jag köpte, riktigt nöjd med allt faktiskt :) Sen har vi också varit med två kompisar i en stuga mot Bratteborg. Riktigt trevligt var det, sjön låg precis vid stugan. Så vi har badat både morgon och kväll. Bilder från det får ni se när jag har tid att lägga upp dom. 
Nu ska jag fortsätta äta min frukost och kolla lite på tvn, sen blir det jobbet. 
Ha det bra! Kramar  


nej, jag har inte borstat håret heh

090728

Hej bloggen!
Hemma från jobbet,är sjukt trött och seg. Har jätteont i ryggen och behöver massage men ingen är vaken här hemma så det blir svårt.
Imorn blir det shopping med Ida, häärligt!
Nu ska jag äta flingor med blåbär och mjölk, min nya beroendegrej.
Godnatt kram




det går lika bra att dricka mjölk även om man är laktosintollerant

Shopping

Tjosan!
Nu är jag hemkommen från en shopping och fikarunda i stan med Ida och Carro. Riktigt trevligt!
Nu sitter jag här och äter blåbär i mjölk, mums heh. Måste snart gå och lägga mig i sängen känner jag, börjar jobbet imorn 12 som vanligt.
Ni får lite bilder på dagens shopping.
Godnatt kramar, hörs imorn!


Remington sleek & curl 649kr


Riktigt bra när man kan locka med plattisen




Matrix smoothing Schampoo och Conditioner (sjukt bra!)


Loreal Thermo Straightening Spray
Face mask dead sea, mineral mask


090727

TjippTjupp!
En ledig dag och jag drar in till stan med mamma och Carro och köper nya skor till jobbet, får så sjukt ont i ryggen av dom jag har nu (h&m skor) så nu blir det att köpa ordentliga, heh.
Ikväll ska jag ta en fika med Ida och snacka lite skit, det blir trevligt. Imorn är det jobb igen.
Ha det bra, toodels!


Godnatt

Hemkommen från jobbet!
Nu ska jag sova, godnatt sötnosar. Kram


måste solduscha mig snart asså, o göra naglarna. shit, ngt mer ytligt jag borde göra kanske?


ja tack till den "brännan"

090726

Godmorgon bloggen!
Jag sitter här med mina hundar och äter frukost som består av kellogs K special flingor med mjölk, knäckebröd solruta (mums!) och ett glas tropisk juice. Ska snart ta bilen till Gränna för ännu en dag på jobbet. Inatt har jag iaf fått sova lite, det var välbehövligt kan jag säga. Jag och Ida skulle egentligen åkt och fixat naglarna innan jobbet idag, men det skulle bli så himla tidigt så vi får ta det en annan dag. Måste verkligen göra det nu!
Nä, nu ska jag borsta tänderna och ta alla mina pills. Ha en bra dag!
Kram


Mer bilder

Min dator är helt konstig så nu får ni fler bilder från Carros födelsedag
Nu drar jag till jobbet!








High Chaparall

Hej bloggen!
Jag sitter här och målar naglarna, är så fruktansvärt trött på mina naglar nu så jag kör på svart. Måste snart åka och förlänga dom igen. Ett senare projekt.

Carro fyllde år igår! Vi började med att sätta oss på gräset vid Vättern och äta frukost, som bestod av mackor och tårta. Mums! Sen åkte vi vidare och jag tog med henne till High Chaparall, haha kul va? Vi gjorde allt från att äta rostade mandlar till att ta kort på bufflar (?). När vi hade varit där en stund åkte vi tillbaka till Jönköping och gick och satte oss på piren för en bit mat. Riktigt trevlig dag faktiskt, det verkade som Carro tyckte det var roligt också.










carro, leggins h&m, stor tröja vila, kofta mq, converse, smycken h&m


Nattinlägg

Hej bloggen!
Här sitter jag i min ensamhet, mamma och min bror har åkt till vår stuga i Lysekil och kommer vara där några dagar. Pappa har somnat i soffan med hundarna jämte sig, heh. Och jag planerar morgondagen, Carro fyller år. Surprise ;)
Idag har jag bara jobbat och stått i, som vanligt. Imorn är jag ledig iaf, gött det.
Och nu har jag inget mer o skriva, jag kan lägga upp lite bilder från back in the days o skriva vad dom är ifrån så får ni lite mer en ett såhär tråkigt inlägg, hah.


9ans avslutningsresa till stockholm, gröna lund det här. jag hade inte ätit något på hela dagen och mådde sjukt dåligt men försökte dölja det. gick inte så bra, hah.


avslutningsdagen i kyrkan


<3

Nä, nu ska jag ta o sova. Natti natti.
Kram

Hemma

Äntligen hemma!

Och jag sitter här och fixar naglarna, glitter toppar. Jag är en riktig nagelnörd, fixar naglarna hela tiden nästan. Förutom nu när jag jobbar hela tiden, heh. Idag kör jag glitter på topparna O.P.I använder jag mig av. Jag brukar köpa Depend för det är billigt, hah vilken snålis jag är. Men det sitter några dagar iaf. Men O.P.I och Mavala är helt klart favoriterna.
Nae, nu ska jag och Carro rota i skåpen efter något gott att snufsa på, höhö.

Godnattkramar 


 


090719

Yes, jag fick lite sovmorgon. Börjar inte färrön 16.00 idag, hur gött som helst!

Nu sticker jag och Carro ut en långpromenad med Zac, ni får ha en bra dag.
Kram

Jag har inte alls mycket roligt att skriva om nu för tiden eftersom jag jobbar så mycket, och allt om det vet ni ju ungefär redan. Men så fort det händer något roligt, så skriver jag ner det.


Sötaste

Hej bloggen!
Jag sitter här och lyssnar på musik på MTV och ska alldeles strax sova, men kände att jag skulle slänga in ett inlägg först.
Idag har jag jobbat då, som vanligt. Gick väl bra, börjar bli lite småtrött på det nu faktiskt. Haha, inte så konstigt kanske när man jobbar 11h i streck flera dagar. Tanken att jag ska jobba hela sommarn är ju inte så kul.
Nae, nu orkar jag inte skriva mer. Somnar snart, Carro dansar runt som en galning här till pumpit musiken och jag tänker stänga av snart, haha vad elak jag är. Zac är lika söt som vanligt, men han saknar nog sin mamma lite, fast han har ju trots allt sin gudmor här ;) Men jag ska ju faktiskt jobba imorn också.
Ha det bra, k r a m a r



hihi, jag är en bra gudmor ;P


Godmorgon

Hej bloggen!
Jaa, det är väldigt tidigt på morgonen och jag har inte gått och lagt mig än.
Sitter hemma hos Ida nu (hon är på spaweekend så jag snor hennes lägenhet, hah) och har kommit hem för en stund sen efter en ganska seg utekväll. Men det var kul att Kamilla fyllde år iaf, heh.
Nae, kära vänner. Nu ska jag sooova. Imorn är det jobb som gäller igen. SUCK.
Kramar


hahaha, hittade lite bilder på idas dator

090717

Kamillas födelsedag idag, GRATTIS till 18 ljuva år!

Blir utgång för henne ikväll :)

Nu sticker jag till knoget, ha det bra!
Kramar

Mmm


jaa, haha vi såg likadana ut i våra elise ryan klänningar och svarta klackar haha


Mmm

Kom precis in från en ridtur i solnedgången, det är så mysigt att rida när det börjar bli mörkt och det fortfarande är varmt! Hästen var som vanligt jättemysig, MEN han bet mig i tummen! Det gjorde jätteont, han sa förlåt som tur var, haha.
Nu sitter jag här och äter urgod lax med nypotatis och någon mums sås. Såg att det fanns vaniljsås i kylen också, heh.

Lite bilder från gårdagen


började kvällen hemma hos ida med vin och chips


jag gömmer mig bakom det stora glaset


hahaha jag dör


090716

Hej bloggen!
Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har sovit hos Ida tills idag och inte kommit hem förrän nu.
Gårdagen var riktigt trevlig, vi var ute på piren här i Jönköping och tog några bacardi breezer och drog sen vidare till O´learys för att slå klackarna i taket. Sagt och gjort, vi dansade så mina fötter bara värker nu! Men riktigt roligt var det. Tack för kvällen :)
Idag har vi bara slappat, åt en god frukost/lunch på Waynes och satt där i säkert 2h. Sen tittade vi på film och efter några timmar gick vi och köpte mat. Japp, det är vad jag har gjort idag ungefär.

Nu ska jag iväg och rida. Jag lägger upp bilder från igår sen när jag kommer hem. Ha en fortsatt trevlig kväll. Imorn blir det jobb igen.
Kramar

Utgång

Nu sticker jag! Jag och Ida slår klackarna i taket ikväll!
Kramar


090715

Hej på er!
Vad händer idag? Just nu sitter jag och Carro och äter frukost, kellogs med jordgubbar, avokado, o knäckebröd med makrill på. Mums, hehe. Ikväll blir det utgång med Ida, innan det ska jag hinna med en sväng i skogen med hästen som jag hjälper till med åt min kompis nu i sommar. Sen ska jag hinna gå ut med mina hundar också.

Jag tänkte berätta om operationerna som min hund har gått igenom nu dom senaste månaderna. Det började med att vi hittade en knöl på hennes mage, och ringde veterinären för en koll. Vi fick reda på att det var en juvertumör (ungefär som bröstcancer på kvinnor) och att dom var rekommenderade en operation. Självklart sa vi att dom skulle göra den. Foxie fick åka in på morgonen och fick komma hem senare på kvällen. Då hade dom tagit bort det som var farligt och lite till. Men dom hade också upptäckt att det fanns fler som skulle tas bort. Så då blev det en till inbokning för operation. Den var likadan och gick bra. Den här gången fick hon vara där ett dygn.
Hon är samma hund idag. Visst, hon är lite hängig ibland och tycker synd om sig själv men hon har fortfarande samma personlighet. Nu väntar vi bara på svaren på om tumörerna är farliga eller inte. Hoppas bara att hon klarar det, hon är bara 6 år. Min lilla vove <3






vill inget hellre än ha dig kvar

Ost o kex

Hej bloggen!
Nu sitter jag här med Carro i min sköna, stora säng och käkar ost, kex och någon himla kolsyrad saft typ. Mums.
Jag har äntligen kommit hem från jobbet, det var s sjukt mycket folk där idag. Carro fick säkert upp mot 5 sms där det stod något i stil med att nu dör jag eller jag är död. Min chef ringde mig i morse kl 11, då jag låg och sov och sa att jag skulle vara på jobbet så fort jag kunde. Hopp, då var det bara att slänga sig in i duschen och ta första bästa bussen och förbereda sig på ännu en dag av jobb. Imorn mina kära vänner, är jag ledig!
Nu ska jag titta på Michael Jacksons minnesstund när hans dotter säger dom fina orden.

Godnattkramar





VI ÄR BÄST <3

090712

Hej bloggen!
Sitter hos carro nu, har verkligen inget roligt att skriva så jag önskar er en bra kväll :)

Pussar


hittade lite bilder från förra sommaren. den här ifrån min stuga i lysekil.


fin sommarkväll


vi tycker om när resväskorna är packade ;)

you and me <3


090711

Godmorgon bloggen!
Nu sticker jag till jobbet, ha en bra dag! Kram


en nyvaken mella

Natti

Skulle bara säga godnatt! Jag har jobbat hela kvällen och är megatrött just nu, åkte förbi Carro en sväng och snackade lite skit. Imorn blir det jobb igen, men ett inlägg ska jag nog hinna med. 
Min Ida åkte förresten hem från Hultsfred idag, är jag förvånad? Nae, haha. Skönt att ha dig hemma igen ;)

Natti Natti kram


090710

Hej bloggen!

Jag vill bara säga grattis till min kusin som fyller år idag, hon är i Österrike just nu och kommer hem imorn, efter det ska ni få se vad jag ska ge henne i present.
Jag har precis smörjt in mig med lite brun utan sol, behövs nu när inte solen är framme så mycket. Jag använder mig av Dove Summer Glow, normal to dark skin. Den är bra faktiskt, men man får smörja några dagar så det sitter.
Nu ska jag till Lollo och färga hennes hår, brunt tror jag hon ska ha. Haha, vi får se.
Och sen undrar jag bara hur Ida har det på hultsfred i leran, haha man tänker inte riktigt att det är Idas grej. Men jo, hon åkte dit så vi får se hur hon mår när hon kommer hem.
Nä, nu måste jag sticka! Ha det bra.
Kram


Kvällstur

Hej bloggen!
Jag kom precis hem från stallet, har varit där med Lollo och ridit. Det regnade ju innan, men mitt motto då var att "jag älskar hästar och stallet, så jag tar på mig regnkläder och åker dit" bra va? Haha. Jag lyckades iaf slippa regnet när jag red, gött.
Så nu sitter jag här och äter Pringles sourcream & onion och dricker oboy, mums! Börjar inte förrän 18.00 imorn, så jag funderar på att sitta här en stund.
Nä, nu ska jag gå och hämta ett nytt mjölkpaket. Det andra tog slut precis.
Ha det bra, Kram


riktigt suddig bild, men jag skrattar iaf haha

090709

..Och det regnar!

Vad händer idag? Jag ska upp och rida, men får vänta lite tills det slutar regna. Har ingen lust att rida runt i spöregn precis.
Gårdagen var riktigt trevlig, blev inte riktigt som vi planerat men men, hehe. 
Jag och Ida började med att sätta oss på restaurang Amadeus och beställde in lite mat och varsitt glas rose vin. Sen gick vi vidare på piren till Saltkråkan och där träffade vi lite bekant folk, satt där och pratade och drack cider.
Sen gick vi vidare till O´learys och slog "klackarna" (jag och Ida hade platta skor på oss hela kvällen) i taket och dansade med folk. Himla roligt! Sen drog vi hem till Ida och sov där. Tack för en bra kväll allihop!


piren jönköping


jag på saltkråkan


ida på saltkråkan, helt röd om tungan, haha.


ida och jag på o´learys


ida och björn på o´learys


haha, fulla och glada


090708

Hej bloggen!
Sitter här och räknar genom mina "pengar" som jag ska leva på den här månaden ut. Det kommer inte bli lätt, jag som ville unna mig något för att jag jobbar hela tiden. Tycker att jag kan få det, men nej. Inga pengar, inget lyx. Var inne på Atlantis Spa innan och kollade vad man kan göra, en ansiktsbehandling i 25min för 500kr. Är inte det ganska dyrt? Jaja, jag får väl vänta tills augusti (suck).

Ja, vad händer mer idag? Jag och Ida ska sätta oss på piren och ta några glas vin och snacka skit, blir trevligt. Slänger nog på mig en hög kjol eller ngt liknande. Lite sjöman tema känner jag passar in när man ska spendera kvällen vid vattnet.
Imorn blir det Göteborg igen, jag älskar den staden. Säger jag igen, höhö. Tror jag har nämnt det innan ;) Vad jag ska göra där får ni veta mer om när jag har kommit hem.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig för kvällen. Ha det bra! Kram



Natti

Hej på er alla nattugglor
Nu har jag kommit hem från stallet, det var riktigt mysigt. Mamma följde med, med lilla Fiffi (min pudel) och gick när jag red. Hon knäppte även lite kort.
För ett ganska bra tag sen, bestämde jag mig för att inte ha någon häst nästa år (under 3an) för att bara vara med kompisar, satsa på skolan och allt det där ni vet. Men tror jag att det kommer funka? Nej, shit nej. Nu när jag har varit utanför stallet så länge så märker jag nu att jag verkligen älskar att vara i stallet, rida, ta hand om hästarna. Allt det där! Så nae, det får nog bli en liten kuse till nästa år också. Hm..
Godnatt! Kram






rlåt för suddiga bilder, men hästen är fin iaf

090707

Hej bloggen!
Jag kom precis hem från stan, har varit och fikat med Ida och hennes lilla gullehund. Soligt och trevligt var det :)
Imorn blir det nog att sätta oss på piren och ta några glas vin, hoppas på att vädret håller sig.
Nae, nu har jag inte mycket mer att skriva. Ska åka och njuta av en sväng på hästryggen i solnedgången. Tar säkert lite bilder :)
Ha det bra, Kram




bästa vän <3

Göteborgsresan


ida hade lite tråkigt i bilen dit, haha. 


idas första lagliga vinglas :P


på restaurangen på kvällen. min outfit (fick absolut ingen bra bild på den) bestod av ett hallonrött tublinne från ginatricot, randig kloj från Rut mfl, skor från scorett och smycken från mormors smyckeskrin


ida med sitt vinglas igen


björn med sin jordgubbsefterrätt :P


nere vid hamnen.


idas outfit för dagen bestod av klänning från elise ryan, klackar från zara och hennes fina förlovningsring på fingret

Nattinlägg

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem från jobbet för en stund sen. Förlåt för dålig uppdatering men jag jobbar ju hela tiden (!) men nu är jag ledig i tre dagar framåt iaf. Riktigt skönt! Tänkte att jag skulle slänga upp bilder från Göteborgs resan på Idas födelsedag, jag vet att jag skrev att jag skulle göra det för hundra år sen men nu blir det äntligen av iaf, haha.
Hoppas ni får en trevlig kväll/natt. Jag ska mysa med Carro, hih.
Eller okej, jag lägger in bilderna när jag ligger i sängen, haha fan vad lat jag är :P
Kram

Godnatt

Jag kom hem för en stund sen från jobbet (kl är 02.40) så jag orkar faktiskt inte lägga upp bilderna från göteborg nu. Hoppas ni har förståelse för detta. Imorn lovar jag att dom kommer upp!
Nu blir det sängen. Godnatt era sötnosar. Kram


Back to reality

Godmorgon bloggen!
Jag har precis vaknat, sitter och slänger i mig lite frukost och ska springa iväg till bussen snart. Jobbet väntar.
När jag kommer hem så lägger jag upp massa bilder sen igår så får ni se hur kul vi hade! VI åkte till Göteborg iaf, hehe.
See ya!


Idas födelsedag

Godmorgon!
Idag smäller det, idag fyller min bästa vän år som jag har känt i stort sett hela mitt liv ungefär. Stort grattis till dig gullet!
Jag hinner inte skriva så mycket nu, men tänkte informera lite mer om dagen iaf.
Kl 12.00 (prick!) ska Ida stå vid Waynes, jag och en kompis ska hämta henne där för att påbörja resan. Vart säger jag ju inte! När vi har kommit till slutdestinationen ska vi göra massa roliga grejer. Jag har även skrivit en lapp till henne som det står information på som vilka kläder hon ska ha på sig och allt sånt. Det här kommer bli kul!
Men nu måste jag fixa ihop det sista jag ska göra innan jag åker härifrån. När jag kommer hem får ni veta hur allt blev, vart vi var och allt.
Ha en bra dag! Kram


En dag kvar!

Nu är det bara en dag kvar innan the suprise kommer att hända. Det kommer bli askul!

Hej förresten!
Jag har precis kommit hem från att ha ridit Carros ponny (Carro är på kryssning) och det gick riktigt bra faktiskt. Putsade alla hennes grejer typ, haha. Så nu kommer du hem till ett rent och fint ställe Carro ;) När jag hade släppt ut ponnyn, vid namn Anima så passade jag på att ta lite kort på henne i det fina vädret. Sjukt varmt och rida idag kan jag säga, inget att rekommendera sådär ens vid 9. Ska man rida på sommarn ska man göra det mitt i natten.

Btw, så har jag inte sovit en blund inatt. Jag och en kompis satt uppe och kollade på film hela natten typ, och sen ringer mamma "Jag behöver bilen till jobbet 6.30" Ops, då vart det att åka hem. Men självklart som jag trodde så åkte dom inte förräns senare ändå. Suck på min familj asså.

Nä, nu ska jag ta och byta om till bikini och packa väskan för stranden en stund. Jag och Lollo drar och doppar oss på ngt ställe innan jag börjar jobba. Ha det bra i solen! Kram


en snygg anima redo för en runda i skogen


hejdå anima :p


090701, igen.

Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag här och har precit ätit upp min frukost som bestod av två mackor med ost och gurka och ett stort glas Bravo tropisk juice. Den smaken är min favorit, jag är en riktig juice drickare, haha.
Jag börjar inte jobbet idag förrän 18.00, då har jag lite tid innan. Men jag vet inte vad jag ska göra nu, hm. Blir nog en sväng med hundarna. Vad ska ni göra?
På fredag fyller Ida 18 år och då ska jag och en kompis överraska henne med en rolig grej, men det kan jag ju såklart inte säga här. Jag menar, tänk om hon läser? ;) Men det ska bli riktigt roligt iaf, ni får veta mer efter fredagen.
Nae, nu ska jag ta tag i mitt liv, haha. Ha en bra dag! Kram


lite kläder jag köpte till jobbet
- leggins med dragkedja ca 129kr kanske?
- vit t-shirt och svart t-shirtklänning 99 kr var typ?
- svarta tygskor 99kr
allt från H&M

090701

Hej bloggen! Fortfarande vakna? Jag har precis varit ute med hundarna en nattpromenad, riktigt härligt var det. Det småduggade lite, solen gick ner och det var ällmänt mysigt. Hundarna var dock helt galna, men det har dom varit nu på det senaste när man är ute med dom så jaja, haha.
Gårdagen var trevlig, jag var ledig och åkte in till piren och tog en glass med Ida. Sen gick jag och en kompis ut och åt på Amadeus tror jag det var, hehe. Riktigt trevligt var det. Har inte träffat honom på ett tag nu så det var kul. Sen åkte vi lite random "rundor" i skogen och såg en typ tornado uppe i himlen, astuff. Ni får en bild på den här nere.
Idag har jag varit i stan hela dagen och umgåtts med min kompis Lollo, vi har åkt runt i bilen och dunkat, haha.
Nu ska jag ta och sova litegrann, imorn blir det jobb igen.
Ha det bra. Kram




jag i bilen på random ställe :P


såhär såg jag ut idag
- jeansleggins från vila
- linne från vero moda
- tröja, tommy hilfiger från usa


RSS 2.0