what a day

blir man aldrig frisk? förstår inte riktigt, jag måste ju ha sjukt dåligt imunförsvar. vad gör man för att få bättre? men det positiva med att vara sjuk är ju iaf att man får vara hemma o ligga i sängen o slappa. fast hur kul blir det en längre tid.. aja, slutsnackat om det!
jag är riktigt shoppingsugen nu asså, sthlm med linaa i helgen? himla roligt om det går :D då är det shopping som gäller till 100%. jag har hittat en klocka som är jättefin, för 150kr!
nu ska jag ta o kolla på äntligen hemma, jag vill så gärna flytta o göra iorning en liten lägenhet nu asså. men men, det får vänta. heh. ha det bra! kramar


090329 Söndag

Hejj bloggen! Hoppas eran helg har varit bra.
Det har min, riktig kompis helg :) Fredagen spenderade jag med Sara o "gänget" hah. Vi var först hemma hos Tilda o förfestade litegrann o sen drog vi in till krogen. Jag o Kamilla åkte hem ganska tidigt för jag skulle tävla på Lördagen. Men det var trevligt så länge det varade hehe.
På Lördagen skulle jag ju som sagt tävla med min ponnyskrutta, det gick jättebra. Så nöjd över henne. Åkte hem från tävlingen med en andra plats + rosett. Kvällen spenderades på O´learys med Kamilla o några fler, riktigt trevligt faktiskt! Men blev väl lite för mycket av det goda kanske haha. Så jag är ganska seg idag kan man säga.

Nu ska jag ta o åka till stallet, rida en sväng ut i skogen. Sen är det plugg som gäller, usch fy o blä! Naturkunskap o religion. Ha en trevlig kväll :) Ciao Ciao

Ni får ursäkta bilderna, dom är tagna med mobilkameran!

i början av kvällen


kul hade vi hah


sarisen kom hem :*

bra dag (y)

härligt hv! nu är vi på fötter igen :D

Dressyrträning idag för Carina, helt sjukt vad ponnyn kan bli fin bara att Carina står i mitten av volten! Jag ska aldrig sluta träna för henne, aldrig :) Hoppträning imorn för Karin o hopptävling på lördag, bra vecka det. (y)
Skolan är dock ingen bra vecka, fast bara två dagar kvar. Men ett prov kvar. Sen två prov på måndag o ah, ni fattar grejen.
Nu ska jag ta o sova litegrann, ska bli lite bättre med o gå o lägga mig.
Jag hade en trevlig dag idag :)
Godnattkramar




promenad i stan

skolan idag 9.30 - 16.30. ganska slapp dag ändå, matten var inget vidare jobb på haha. inte engelskan för den delen heller, skriva inför nationella, nej tack heh. religion i 3h är inte så kul men men, överlevde det oxå ^^ sen var det bara sången kvar, o det gick bra :)
nu sitter jag här o har precis kommit hem från stan, gick en promenad där med tilda o hundarna, dom var så duktiga så! både tilda o hundarna ;) nä, fy vad trött jag är idag. sov ca 3h inatt, kunde inte sova :S
på onsdag ska jag äntligen träna för carina, det blir kul! får se om ponnyskrället håller sig på marken då hah. onsdaghemlis ;)
nu ska jag hoppa in i duschen, hörs imorn :) godnattkramar


love


partey girl <3

snöig morgon

godmorgon bloggen! vad ligger det på marken idag? jo snö! var det inte vår häromdagen? jag förstår mig inte på detta vädret. visst, det snöade igår. men det hade väl inte behövt lägga sig? dessutom missar jag bussen oxå. den ska gå 7.21, jag kmr ut dit kanske 18 över. då kommer det en buss! varför? sen väntar jag där en stund o så kmr nästa buss 29, då jag självklart hade vänt o gått hem. tänk vad solen kan göra en på bra humör, eller tvärtom - snön gör en arg/ledsen. hoppas ni får en bra dag allihop så hörs vi sen, snökramar



såhär ser jag ut idag, ni får ursäkta mitt nyvakna ansikte


tycker om tildas nitar ;)


utrustad för snövädret, har inte tänkt på tandborsten förrens nu hah

söndagskväll

jahopp, då sitter man här igen o ser fram emot måndagen o en ny härlig vecka. inte det minsta, kan det inte vara helg hela tiden? haha. oh nää, nu när jag kollar ut genom fönstret så snöar det!? vad är det här för land egentligen. nu tar jag o packar ihop mina grejer o drar härifrån snart! himla väder säger jag bara asså.
nåja, nu är det som det är. jag bor här i sverige o om det inte vill vara sommar hela tiden så är det väl så det ska vara, suck.
jag hade hoppträning idag med ponnyskrället iaf, jag var inte riktigt med i matchen så det gick inte så bra hehe. men men, travhoppa är alltid kul ;P för övrigt har jag fyra prov den här veckan. det blir till o plugga järnet! hoppas ni får en bra vecka! jag ska kanske göra en sak, men det håller jag hemligt än så länge hehe :)
såhär söt kan min hund vara en söndagskväll när man sitter o myser framför tvn, puss på det! 
godnatt på er, kramar

 

aaw <3


                                                                        ngn är trött ;)

c.m.c

förlåt för dålig uppdatering! tänkte iaf skriva ett litet nattinlägg när jag har lagt mig tillrätta i sängen.
fredagen blev som vanligt hehe. började med skolan 8 - 14.15. slapp dag, sjöng lite mr sandman som vi ska sjunga upp i skolkaféet ngn vecka framåt. det gick väl hyfsat bra iaf . sen åkte jag hem o bara slappade, tog en promenad med hunden o träffade linaa, det var trevligt :) sen kom caarro hem till mig o vi bestämde oss för o ta en fika inne på claras. sagt o gjort, vi åkte in o satt där tills det stängde ungefär. riktigt mysigt som vanligt heh. sen fick vi ngt impulsryck o åkte o köpte pizza haha. jag har haft min onyttiga helg nu kan jag ju säga, inget nästa helg då, eller vad säger du caarro ;)
nåja, caarro sov hos mig tills idag o sen åkte vi båda till våra stall o red våra ponnyskrällen. fint väder var det ju iaf :) kvällen har bara varit allmänt seg, suttit hemma o kollat på tv o ätit avokado. pratade med en som har flyttat hit från en annan stad utan att känna ngn annan här o vågat sig hit iaf, strongt. det hade jag aldrig vågat, vad gör man på helgerna egentligen lixom? känner ingen, sitter hemma? äsch, man får väl lära känna ngn såklart, hehe :) jag längtar till sommarn btw, när man kan gå i bara shorts o bikiniöverdel o strosa runt inne i lägenheten o dricka kall cider o bara ha det härligt, oj nu drömmer jag ;)
nä, nu ska jag sova. imorn är det mkt som ska göras under dagen. godnattkramar

  


090318

nattblogg. idag har jag varit ledig, det var skönt :) vaknade kl 13 (läängesen!) o åkte upp till stallet och såg fram emot hoppträning. när jag kommer utanför dörren så ser jag solen, kan inte annat än breda ut ett leende på läpparna, yes! synd bara att man ska stänga in sig i ett ridhus. aja, så fick det bli. träningen gick inte lika bra som väntat men nu har vi kommit på ett knep så nu kör vi på det, bättre nästa gång. vilket är imorn förresten hehe.
jag har faktiskt inte gjort så mkt mer idag, kom hem o har sjungit lite på mr sandman. o nu sitter jag här i soffan o myser med fiffi min lilla vovve. hon är skendräktig just nu så hon lägger sig så nära hon bara kan, så gulligt. hoppas ni har haft en bra dag. nu ska jag sova, godnattkramar


mys


nice

sommar

ett steg närmare sommarn idag, så himla skönt! det var t.o.m varmt idag ju, hade nästan kunnat gå utan jacka haha. tänk vad skönt när man bara behöver slänga på sitt ett par jeans shorts o en t-shirt o ett par snygga gladiatorskor. ge mig sommar nu tack!
dagen idag har varit lite spec iaf hehe. jag sov hos tilda tills idag och vi försov oss (självklart!). vi började 8 egentligen, men vi var i skolan kl 12, bra gjort säger jag bara haha. men vi klarade resten av dagen iaf, yex (y) 
efter skolan åkte jag vidare till stallet o tog hand om skruttan :) o imorn är jag ledig, ska bli så skönt o få sova ut för en gång skull! sen blir det träning med skruttan oxå. nu ska jag sova. godnattkramar




hästnörd

ja, det är vad jag har blivit - en hästnörd. som när man var 7år o inte ville göra ngt annat än o vara i stallet, när man åkte dit även om man inte skulle rida eller ngt. bara för o få vara med hästarna, sopa stallgången, borsta. så känns det hehe. det är så mysigt nu när det börjar bli vår o jag har kommit igång med träningen o allt bara stämmer så bra :)
men utöver stallet så vill jag bara hoppa fram ungefär 6år nu, när jag bor i kalifornien o jobbar med o styla o sminka alla modeller, o jobba med mode. när jag har kommit in i min karriär en bit. jag längtar så himla mycket! ja okej, det här är min dröm. MEN den ska slå in. för jag vill det här så mycket, o det jag vill brukar bli så ;)
nä, slutsnackat om hästar o drömmar! helgen har varit lugn o härlig. i fredags så var jag hemma med familjen o åt god mat o bara slappade. i lördags så var jag o caarro ute o åt på kvällen, det var jättegod mat o himla trevligt ställe. det blir deffenitivt att gå dit igen :) nu börjar en ny vecka med skola o allt igen. är iaf ledig på onsdag, det är skönt. får lägga in lite gym i veckan oxå. btw så är jag grymt förvånad över mig själv o mina nyttiga veckor (tre nyttiga veckor, en onyttig vecka) jag har inte ätit ngt onyttigt alls, stolt haha. vad ska ni göra i veckan? 
nä, nu ska jag sova :) sov gott pinglor. godnattkramar


min skrutta


mmm


ge mig sommar

the hills

tjosan! jag har precis kommit ut ur duschen o sitter o kollar på the hills, favvo. dagen har jag spenderat i stallet o ridit vilse ute i skogen haha. testade tre olika stigar o den sista var rätt, snacka om otur! men hästarna fick sig en rejäl runda iaf hehe. 
ikväll ska jag o caarro gå ut o käka god mat, vet inte var än. åtta glas kanske? vad ska ni göra?


favvo


skruttan

090313

nattblogg. idag har det varit slappt, skola från 8 - 14.30. jag har bara två lektioner på hela den dagen, jag vet, lite onödigt. men det är ganska gött o bara gå runt där o fördröja tiden. idag gick vi på stan o kikade lite, jag hittade ett par skor som jag blev helt kär i, jag var bara tvungen o köpa dom! dessutom fick tilda byta sina skor, haha, hon har haft dom länge nu. så dom har gått sönder men hon fick ett par helt nya, smidigt det ;P btw så måste jag klacka om mina stövlar. aja, nog snackat om skor (även om man kan rada upp flera a4 med sånt) haha.
på min första lektion idag (bild i 2.5h) så kom jag på ngt nytt, jag skrev ut ett osminkat öga i svartvitt sen målade jag i olika sminkningar på det och skrev hur jag hade gjort o allt. perfekt hehe. hoppas bara att läraren blir nöjd nu ^^
jag var riktigt duktig på matten oxå, gjorde hela 12 tal (bra av mig som brukar göra ungefär hmm.. 1?) tack för hjälpen tilda! vi hade planerat att vi skulle åka hem till tilda o kolla på björn gustafsson dvdn, men tilda ångrade sig o bestämde sig för o gå på en fest ist :) så jag tog bilen o åkte raka vägen till stallet o hoppade min skrutta. riktigt busig var hon haha.
efter det har jag bara haft en hemmakväll med familjen. det var mysigt. hade dock velat hitta på ngt ikväll men det är sånt man får ta. har ni hittat på ngt kul ikväll? varit på ngn rolig fest? 
nä, nu blir det sängen för mig. sov gott, godnatt kramar


look idag. med ihoptrutad mun


love them


oh yes

mella kamilla dag

hej! hoppas ni har haft en bra dag. idag var jag ledig :) dagen började med att jag vaknar runt 10 och får väärldens näsblod! jag får aldrig det, förstår inte vad som hände. det bara rann. sjukt äckligt o jag höll på att svimma. tillslut lugnade det ner sig iaf. så då ringde jag kamilla o bestämde att hon skulle ta en buss hit. lite senare får jag ett sms "jag har missat bussen !!!!!!!" haha. så då fick jag åka o hämta henne. sen vidare till stallet med varm choklad och charon, mums. vi tog med oss hundarna oxå, så där satt vi, jag och fine + kamilla och mina två hundar. haha. det var nog en rolig syn. tog massa kort, men jag hittar inte sladden till kameran. slarvmaja. suck. men jag ska leta hehe.
nu sitter jag här, tog en extra lång dusch idag, la ansikstmask o hårinpackning. so fresh! har precis målat klart naglarna, tånaglar som "fingernaglar" :S hah.
ikväll blir det sova tidigt, skönt. skola imorn 8 med bild, usch. den värsta lektionen på hela veckan! men jag ska nog överleva. det är ju iaf fredag :) favvo. ska ni göra ngt kul i helgen? :)


sommar nu tack

hittade lite fina grejer på h&m sidan, nu vill jag ha sommar!














naturkunskap

fy vad tråkigt man kan ha med en naturkunskaps bok jämte sig! jag har kanske läst tre meningar? o är helt sjukt trött på det redan. ngn som är grymt bra som vill hjälpa mig? usch, jag har inget att skriva nu. det blir sängen snart, godnatt. hoppas ni har haft en bra dag! kramar


helt såld

jag är så inne på o skaffa en till hund asså. tänk o ha en liten skrutt springandes o bitandes runt benen, mysigt värre.

 
är den inte för söt!


eller den här underbaringen!

nu ska jag hoppa i säng o drömma om mitt liv i kalifornien haha, sov gott! kramar

härlig vecka

hejj pinglor! hoppas ni har haft en superbra helg. min har varit slapp o skön. bara tagit det lugnt. men jag förstår inte riktigt, även om man inte gör ngnting på helgen så sover man ingenting, eller jag gör iaf så. helt stört trött är jag. inte sovit alls många timmar. jag har förresten flyttat min ponny till ett nytt stall i helgen oxå. det var kul, allt gick bra o min polle är nu ledaren i gruppen haha, fånigt det lät. vad har ni gjort? :)

den här veckan kommer bli så härlig!
måndag: skolan, stallet + plugg (om jag orkar)
tisdag: ledig, yesbox. men måste tyvärr in till skolan o sjunga lite ändå. + stallet. o massa plugg
onsdag: skolan, naturkunskaps prov. + stallet
torsdag: ledig igen (!) sova och stallet
fredag: ta igen mig efter den "jobbiga" veckan. dippa gurka o morötter framför en mysig film. längtar ^^


sjukt trött


tummen upp för slapp vecka


man ska inte klaga...

...men idag är det en sån dag, tyvärr!
jag är fortf sjuk, vilket suger när man bara är hemma o ligger i sängen hela dagarna o gör absolut ingenting. + att det är fredag och alla ska ut o ha kul men jag får inte gå utanför huset om jag ska bli frisk ngn gång. sen har jag ingen bil hemma så jag kan inte åka o handla avokado som är slut (affären ligger bara några hundra meter härifrån, men får man inte gå ut, så får man inte) jag har iaf tänkt o våga min på o göra en kaffedrink som jag hittade på http://www.nescafe.se, verkar hur goda som helst. finns massor med polka, o choklad o allt. men nej, jag får ta den med banan, inget onyttigt här inte!
ett plus på dagen är iaf att caarro kommer hit ikväll o håller mig sällskap till en liten spakväll, med god mat o yoga. det blir mys :) vad ska ni göra ikväll?






ta en tugga av

grymt snygg är han!







sjuk

den släpper inte taget!
jag har varit hemma från skolan idag, igen. det blir så himla långtråkigt att ligga i sängen hela dagen. jag vaknade o hade jätteont i halsen o kunde knappt andas för att jag var så täppt i näsan. gah. suck. pust.
lite senare kom pappa ner med frukost till mig, han hade bakat bröd så det fick det bli. jättegott.
sen har jag kollat på the hills o life of ryan. the hills består ju typ av girlfight, dom tjafsar hela tiden, är osams med alla. men samtidigt lever dom ju ett sånt himla fabulous liv, hade inte tackat nej till det!
och life of ryan, jag tycker han är så gullig mot sin lillebror. tänk vad han ser upp till ryan, om man ändå hade en sån bror, hehe.
aja, jag har iaf fått i mig lite frukt o sånt gott nu :) nu ska jag ta mig ett bad tror jag o slappa lite där ist, lite omväxling.
vi hörs senare, kramar


frukt tallrik gillar vi


life of ryan


the hills

utomlands

yesbox! nu i veckan så ska vi gå in till resebyron o kolla vart, när och hur vår resa går, äntligen blir det av iaf! ska bli himla skönt att åka iväg. hoppas på två veckor med sol, party o shopping :D ett underbart gäng med tjejer på en ö i grekland kanske, kan det bli bättre? åh vad härligt det kommer bli! är det ngn som tipsar om ngt spec ställe som är trevligt?
sen hoppas jag på en vecka till new york för att hälsa på ida (som jag saknar mycket btw) på höstlovet! o så blir det london med familjen ngn gång framöver oxå, yesbox (Y) ska ni åka ngnstans?
för övrigt har dagen varit YR, gått runt o vinglat konstant, känts som det iaf. jag tror jag ska ta och gå o sova på riktigt tidigt idag. behövligt!
sen vill jag bara påpeka att jag inte vill bo ute på landet längre, köpa mig en lägenhet i stan hade inte varit fel. sen vill jag köpa massa vårkläder också.. men men, är man fattig så är man, haha.
godnatt på er! kramar


grekland


vita långa stränder


mysmiddag

semlor

okej, lite sega är vi väl med o baka semlor. men bara för att det inte är fet-tisdagen så behöver det ju inte betyda att det inte är gott även en tråkig måndag kväll, hihi :) jättegoda blev dom! men imorn, då börjar vi på riktigt. haha. med vårt nyttiga liv, yesbox på den (Y)
ikväll blir det tidigt i säng, ska försöka gå till skolan imorn om jag har tur. har inte råd med o vara borta från skolan en dag egentligen. vad har ni gjort idag då?
här får ni receptet på dom goda semlorna :)

Förberedelsetid: 20 min

Tillagningstid: 10 min

Färdigt på: 1 tim 40 min
 

Ingredienser

Till 16 semlor:
50 g jäst
3 dl havre- eller sojamjölk
7 dl siktat dinkelmjöl
1 dl fullkornsmjöl av dinkel
honung efter smak
75 g smör
1 ägg

Fyllning:
100 g sötmandel
honung eller agavesirap efter tycke
inkråmet av bullen
0.75 dl grädde
 

Gör så här

1. Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm tills vätskan blir fingervarm, 37 grader. Smula jästen i en bunke och häll över mjölken. Rör om tills jästen löst sig.

2. Tillsätt honung och ägg och därefter mjölet. Arbeta degen tills den känns smidig.

3. Låt degen jäsa under duk i ca 40 minuter. När degen jäst klart, rulla ut bullarna och lägg dem på en bakplåt. Låt jäsa ytterligare 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.

4. När bullarna jäst färdigt, pensla dem med ägg och grädda sedan i 10 minuter.

5. Ta ut bullarna och låt dem svalna. Skär därefter lock på dem.

6. Fyllning: Ta ut lite av inkråmet i bullarna och blanda det med de övriga ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen i bullarna.

7. Vispa grädden och lägg en klick i varje bulle. Lägg på locket och servera!


måndag 2/3

o jag är sjuk!
hur ska man göra för att inte bli sjuk hela tiden? äta vitlök, men det är det värsta jag vet. kan verkligen inte äta det. jag får väl hoppas på att det försvinner hyfsat snabbt iaf. hoppas ni mår bra iaf :)
här kommer lite bilder sen i fredags när vi var ute.

 
början av kvällen


på tåget in till stan


haha


träffade sara :)

jag skriver mer sen, nu ska jag sova litegrann.
sjukkramar från mig

söndag 1/3

ÄNTLIGEN har min mobil blivit normal igen, alla tjänster o allt är tillbaka! så nu är det bara smsa, haha.
för övrigt har dagen varit som en vanlig söndag ungefär. var borta på ridskolan o hoppade, utan hindrena oxå kan jag säga, hon var helt galen! nora stackarn red o ramlade av. verkade som det gick bra iaf. himla dumma ponny! det får bli bättring på det här nu.
o imorn börjar min dag som nyttig, haha. får se hur det går. men ska kämpa lite iaf. tex morötter o gurka o dippa ist för massa godis o chips. det ska nog bli bra! ^^ jag och caarro hjälps åt. så det blir gymmet halv 8 på morgonen, ska man börja så ska man börja tidigt, heh.
nä, nu blir det att läsa lite religion!
har ni haft en bra helg?


she is mine

RSS 2.0