090928

Bror 16 år idag, grattis till honom!

HalliHallo!
Dagen har varit bra, skola 10 - 15 ungefär. Kvart i tolv ungefär kom Kamilla till skolan och var superglad och lite shockad över att hon hade tagit sitt k ö r k o r t så det blev att åka upp till mamma och hämta bilen för en liten runda.
Nu ska vi in till staden och köpa en tv, vår la av igår heh. Hörs senare, skriver om ett trevligt fotojobb som jag och Tilda gjorde för några dagar sen.
Kram

Määätt nu

Sådär, då har gästerna åkt hem. Blev mycket gott o äta, bullar, kakor, tårta o ah. Man kanske ska gå och ta sig lite till? Hah. Nej, men lite kvällis kanske.
Imorn är det måndag, ny vecka. Har inte direkt något att se fram emot den här veckan så det blir lite jobbigt att ta sig genom, men det ska nog gå bra heh.
Nu ska jag sjunga litegrann. Hörs imorn, kanske senare!
Kram



090927

Hej på er!
Jag har precis kommit hem från hundklubben, eller för någon timme sen. Har varit där med Ida och Zac, vi tränade lite agility. Tog med mig Fiffi den här gången, jag tar varannan gång men hundarna.
Nu nalkas det födelsedagskalas för bror min här i huset, gästerna (släkten) kommer om  min ungefär. T r e tårtor har dom gjort iordning här hemma (okej, en är köpt) så det är bara smälla i sig det om man har tråkigt.
Nu måste jag kila iväg och lägga på lite smink och fixa håret. Kör nog på väldigt ledig klädsel idag, leggins och en skön skjorta kanske?
Ha en härlig söndag och njut av sista dagen innan den nya veckan. Kram

Lägger aldrig upp några bilder nu för tiden, bara för att min dator är inlämnad. Beräknad tid att hämta den 9 okt.

090926

Hej bloggen!
Här sitter jag och Carro och har en lördagsmyskväll med dunk musik, heh.
Klickade precis in på en kompis blogg, riktigt tuff. Skriver om sina drömmar han drömmer om nätterna, kolla in honom vettja drommarn.blogg.se
Nu ska jag och Carro kila iväg och hämta lite glass med chokladsås, hm nyttigt snacks var det här ja hah.
Ha en trevlig lördagkväll! Kram


090925

Godmorgon solstrålar!
Här sitter jag i skolan, sjukt trött. Blev väldigt sent igår, hoppade väl in i duschen vid 00.30 ungefär. Sen sängen på det, som sagt sent. Så i morse var jag ju inte den mest muntra tjejen men jag kom upp efter några minuters skrikande från mammas håll. Jag hatar verkligen att gå upp på morgonen, det är inte riktigt min stil. I helgen blir det andra bullar, då ska jag sova lääänge. På söndag ska vi ha ett litet kalas för min bror som fyller år, hela släkten här nere.
Igår var jag och mormor på stan och unnade oss lite saker. Mormor nappade åt sig en plattång och en kamera, långzoom Nikon. Den kommer hon fota fina stunder med, kan ju börja använda den på kalaset heh. Jag köpte mig lite underkläder och ringar från H&M. Vi gick och satte oss på ett fik och jag tog en räksallad och en latte, mormor en kaffe bara. Trevlig mormor och dotterdotter tid.
Nu ska jag kila iväg till min pianolektion, har ju självklart glömt boken och noterna hemma.
Ha en supermysig fredag, ikväll blir det party!
Kram


nej, jag har inga bilder i skolan.

090924

Hej bloggen.
Gårkvällen slutade med ett helt fjasko. Jag tänker inte nämna mer.
Idag har jag inte mått bra, vilket jag förväntade mig.
Imorgon är det skola.
Allt är skit just nu, min bästa vän mår åt h*lvete dåligt och jag vet inte vad som händer.
Det tar på krafterna.
Nu ska jag sätta huvudet i samhällsboken.
Kram.

090923

Hej bloggen!
Jag och Tilda har precis ätit upp vår frukost och är på språng till bussen. Vi är lediga både idag och imorgon, så gött. Ikväll blir det utgång, bara för ATT vi är lediga imorgon. Skriver mer sen!
Hoppas ni får en bra onsdag, kram

090922

Alla tankar går till dig nu <3


090921

Hej bloggen!
Sitter vid pappas dator (min är inlämnad och får tillbaka den 9okt, suck) och kollar runt lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sovdags. Är så himla trött. Är ledig både onsdag och torsdag den här veckan, får ta igen mig då. Blir en lite utgång på ondsagen med tjejerna också.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Nu väntar sängen!

Kram

090920

Hej bloggen!
Har precis kommit hem från hästtävling med Carro, det gick bra för henne. Fotade lite men lägger upp dom senare, ska iväg till hundklubben nu och fota Ida och hennes unghund på deras kurs. Ska även passa på att träna lite med min vita också, jättelängesen jag var där uppe nu. Ska bli kul!
Nu ska jag kila iväg, ha en fortsatt trevlig söndag 
Kram

090918

Hej bloggen!
Har precis kommit hem från stan och när jag är påväg hem så ringer min bror och säger att han har ramlat med moppen och att vi måste komma fort. Fick en rysning genom kroppen, är det allvarligt? Har han brutit något? Det första jag egentligen tänkte var benpiporna, om allt petade ut. Nu ska dom åka in till akuten med honom och jag ska tillbaka till mormor och morfars place. Vågar inte följa med in och kolla, har blivit väldigt nojig för sånt. Håller bara tummarna för att det ska gå bra <3

Har inget trådlöst internet hos mormor och morfar så kan inte vara online där.

Ha en bra fredagskväll. Min blir nog speciell.
Kram

090917

Kajsas 18e födelsedag idag! Grattis :)

Nu sitter jag här i fotosalen i skolan. Har varit runt i hela jönköping och fotat under morgonkvisten.
Igårkväll åkte jag och Carro till mormor och morfars hus. Nu ska vi bo där i några dagar, vet inte riktigt hur länge men det är ju gaaanska skönt att vara hemifrån ett tag. Dessutom i ett stort hus där man kan göra vad som helst ungefär. Vi satt och tittade på Idol och kändisdjungeln hela kvällen och åt glass, åt h*lvete med nyttiglivet hah.
Nä, nu ska jag kila. Ha en trevlig torsdag!
Kram


huuur gott?


090916

Lyckas alltid ta fel på datumet, tror att det är en dag efter. Nåja!
Här sitter jag och mina hundar i soffan och äter majskolv, alla tycker att det är lika gott hah. Foxie, min stora vita tog precis sönder kolven på mitten. Bushund, heh.
Dagen har passerat bra, skolan 9.30 - 12.10. Därefter satte jag och Tilda oss på Waynes och började planera på vårt projektarbete. Det ska nog bli bra.
Snart ska jag packa mina väskor fulla och flytta in i mormor och morfars tomma hus med Carro. Dom är nämligen i vår stuga på västkusten den här veckan. Skönt att ha en stort hus för oss själva.
Nu ska jag nog spela lite piano, heh. Ha en bra onsdag. Idol ikväll ju! 
Kram


Foxie var glad, eller inte hah stackarn


Give me five


Älskar klockan

Natt

Tänkte bara titta förbi och slänga in en s t o r

GODNATTKRAM

Vi hörs imorn!


Tisdagkväll



Jag          är          kär          !

090915

Hejsholahopp!
Idag har det inte hänt så mycket, var i skolan 10 - 14 typ. Sen åkte jag och Elina upp till a6 köpcenter och skulle fixa våra mobiler som jag nämnde i förra inlägget. Vi fick inga nya mobiler, så var det med den saken tydligen. Suck, jag blir så trött på dom som jobbar där. Så himla otrevliga och kaxiga, tror dom vet allt (okej att man går dit för att dom ska lösa problemen) och beter sig hur som helst.
Jaja, nog med det. Sen åkte Elina hem och jag stannade kvar för att jag skulle gå in på OnOff för att fråga vad det är för fel på min dator. Då var det självklart stängt hela veckan för att dom byggde om. Sen ska jag hoppa på bussen och mitt busskort funkar inte. Efter all den här otur beslutade jag mig för att åka hem och sätta mig i soffan och inte ta ett kliv härifrån. Vilket jag gjorde.
Nu sitter jag här och har precis ätit upp lite glass med kola- och lakritssås, mums. Jag är urtrött och fryser snart ihjäl så jag ska nog sätta igång någon bra film och bara allmänt mysa.
Ha en trevlig tisdagskväll. Kram


Måndag

Godkväll bloggen!
Dagen har varit bra, skola 10 - 17. Men har bara två lektioner på hela dagen så det är ganska slappt. Efter skolan mötte jag upp Carro och vi åkte upp till a6 köpcenter och Carro tog hål i öronen (nej, hon har inte haft det innan) och kollade på lite kläder. Träffade även på Tilda och hennes syster i jakten på något till systerns hår heh.
Imorn ska jag och Elina i min klass gå upp till 3s butik och byta våra mobiler, båda tvås är sönder. Mina två är sönder. Hoppas dom fixar det likadant som dom hade gjort med Elinas bror, heh.
På fredag händer det en riktigt rolig grej, vill bara skriva vad det är men det blir lite för publish då så ni får vänta tills efter helgen. Iiih. Det är iaf jääätteroligt om det blir som jag har tänkt mig.
Nu ska jag ta och fixa och dona lite här på min dator. Har äntligen fått igång den igen.
Ha en bra kväll! Godnattkram


090914

Morning sunshine!
Jag har precis vaknat och skulle börja med att packa väskan till afrodansen, det går inte alls. Min hals är helt uppsvullen och gör jätteont. Det blir ingen dans för mig idag, får vara glad om jag kan åka till stallet på onsdag.
Nu står jag iaf här och försöker klura ut vad jag ska ta på mig idag, alltid lika svårt varje gång. Ska man ha skjorta med skärp i midjan? Utan skärp? Med väst? Utan väst? Eller en annan tröja kanske? Bara en vanlig t-shirt med smycken? Jag får panik! Tänk vad smidigt det skulle vara om man hade en stylist varje dag hemma hos sig som hade med kläder också. Underbara tanke.
Nu måste jag kila iväg och lägga lite smink på min nyvakna hy. Hoppas ni får en bra start på veckan!
Kram


Helgen

Tänkte bara att jag skulle berätta lite mer om helgen.

Fredagen började med att jag vaknade hos Ida (sovit där sen i onsdags) och hade sjukt ont i halsen och hostade som en gnu. Men det var bara att pallra sig iväg till skolan, trodde jag. Kunde knappt ställa mig upp, blev att sova några timmar till. Sen tog jag mig i kragen och gick iväg till min sista lektion, barn och musik. Kände hur det hettade om mig och att febern var mig upp över öronen. Men sjukan brukar inte stoppa mig i första taget så efter skolan åkte jag hem och packade ner lite grejer till kvällens utgång, mamma körde mig sen in till Ida igen. Där gjorde jag mig iordning, Kamilla och Louise kom och vi gick in mot stan. Ida skulle jobba den kvällen, så hon kunde inte följa med.
Väl framme gick vi till ett uteställe där nästan hela klassen var, det var kul. Men där var vi inte så länge, gick vidare till mitt favorit dansställe och slog klackarna i taket. Jag har nog inte haft så kul på väldigt länge, tack alla underbar vänner för det! Efter kvällen gick jag hem till Ida igen och sov.
Lördagen spenderades mest hemma i soffan med Carro, äppelpaj och glass. Alltså inte så mycket mer att berätta om den dagen.
Nu ska jag fortsätta mitt hemliga letande här på datorn.


Home

Sådär, då var jag hemma efter en trevlig middag hos morföräldrarna. Glömde ju självklart kameran hemma så jag kunde inte ta några bilder. Men modellkusinen min hade sjukt fina kläder, svarta strumpbyxor, svart-vit randig topp och stor silver halsband med någon frukt på (?) jättefin var hon. Alla andra också för den delen!
Mormor lade fram en fin fråga "Mella, du måste följa med mig till stan och köpa en kamera och en plattång någon dag när du har tid, vill du det?" Självklart vill jag det, hon ska tydligen ha en systemkamera kära mormor.

Nu är jag på så sjukt dåligt humör så jag tror jag ska gå och begrava mig själv. Bestämde mig innan för att jag ska ha en kista med bling på, kan ha den i mitt rum bara en stund och lägga mig där i och vara död för en stund.

Nä, nu ska jag gå och kolla ifall min laptop fungerar igen. Pappa skulle spara alla grejer på något och pooff så slutade den fungera.
Ha en fortsatt trevlig söndag. Kram


090913

Nu blir det söndagsmiddag hos mormor och morfar, hela släkten kommer att vara där. Eller, ah. Kusinerna, två st. Heh. Men det blir trevligt iaf! Tar med mig kameran och klickar lite kort.
Kör på leopardtights, "den lilla svarta" och massa lockar i håret.
Ha det bra sålänge, kram kram.

090912

Hej tjoh!
Helgen har varit bra, utgång igår med riktigt trevligt sällskap! Hade det sjukt roligt, mycket folk och m y c k e t dans! Skorna åkte av fort kan jag säga, hah. Sen gick jag hem till Ida och sov litegrann iaf, är så jätteförkyld så jag kunde knappt andas på natten. Lite jobbigt, ja.
Nu dansar jag och Carro framför datorn (sitter vid pappas, min har han tagit sönder -.-) med massa bra pump it musik. Segertåget name it ;)
Nu är det äppelpaj som gäller! NattiNatti, ha en fortsätt trevlig lördagskväll.
Kram kram

090910

Tjipptjolahopp!
Körlektion (sång lala) väntar!
Hörs ikväll, kramkram

090909

Checka datumet, yeah!
Dagen har varit helt konstig, började halv tio egentligen men försov mig till 11, slutade 12. Så det var bara att ligga kvar i sängen och fundera ut en anledning innan mamma kommer hem. "Du måste väl förstå att jag är skoltrött när jag har gått i skolan i 2.5 vecka? Jag måste ju få sova någon gång!"
Morgonen/förmiddagen har jag iaf ägnat åt att sitta här och dricka oboy och försökt övertala Lollo att hon ska flytta med mig till en lägenhet, verkar inte gå vidare bra. Jag måste bort härifrån, klarar inte av att bo här längre.
Men men, det kommer väl något tillfälle framåt.

Förresten, skolan jag går på kanske inte ska ha någon bal det här året när vi går ut! Helt plötsligt har dom inte råd med det? Va? Det är ju helt sjukt! Alla vi som vill ha kvar balen måste göra något åt det här. Studenten utan bal lixom? Nej!

Nu ska jag ta mig samman lite och pallra mig upp till stallet, ta en avslappnande runda i skogen.
Ha en bra dag! Kram


Min fina Lollo på hennes bal förra året





090907

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem från dagen i stan. Först skolan 10 - 17, sen danspass 18 - 19. Riktigt roligt var det faktiskt, ska på ett likadant pass nästa måndag. Härligt att ha kommit igång nu! Imorn blir det aerobic på skolan. Långt pass 13.30 - 16.00. Men kul!
Jag sitter här nu och äter avokado och ett glas juice, mums. Ska hoppa in i duschen snart och sen sova några timmar innan det blir projektarbetes lektion imorn.
Hoppas ni har haft en bra dag.
Godnattkram


090907

Godmorgon kära vänner!
Måndag, en hel lång vecka framför sig igen. Man kan tänka en nystart, eller tänker man bara helt allmänt att man ska klara sig genom den jobbiga veckan. Jag brukar försöka planera in någor i mitten och slutet av veckan så man har något att se fram emot, brukar bli lite lättare då. Den här veckan så har jag mycket roligt planerat, stallet, gymmet, utgång, och massa vänner inblandade.
Nu måste jag sticka iväg till bussen, ha en bra dag!
Kram


090906

Hej bloggen! Hoppas ni haft/har en bra sista dag på veckan. Min dag har bestått av att vara på gymmet en stund och sen har jag varit uppe vid ett fint ställe som heter stadsparken här i jönköping och ätit en jättegod (läs jättestor) glass med Björn. Riktigt trevligt.
Imorn är det början på en ny skolvecka igen, inte så himla kul. Men jag, Kamilla och Carro ska iaf på ett afrodanspass efter skolan, det blir spännande!
Nu säger Björn att jag ska sjunga in en låt till något på hans mobil, har ingen aning om vad det är haha.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram


090905

Hej bloggen!
Helgen har varit bra hittils, fredagen spenderades i skolan, stallet och soffan. Riktigt gott, heh. Idag har jag kört transport med häst i för första gången (!) det gick faktiskt bra, kul!
Nu ska jag sticka men ha en bra kväll, kram kram

Pippi Långstrump

Hej på er!
Jag står här i skolan och har "barn och musik" lektion. Vi ska göra en musikal inför dagisbarn och har olika grupper. Min grupp ska ha om pippi, så nu letar jag efter massa låtar från filmen. Jag märker vilken dålig koll jag har på filmerna eftersom man inte har sett dom på så länge. Men det här ska nog bli bra, kul projekt faktiskt.
Slutar tjugo över tre så när jag kommer hem blir det en sväng till stallet, ut i skogen med pollen. Sen kanske köra lite transport? Ska köra Carro imorn med ponnyn i, det blir spännande.
Nä, nu ska jag fortsätta leta! Vi hörs ikväll. Kram


090903

Hej bloggen!
Är helt omotiverad idag, så jag tänkte ta mig en kopp té och sätta mig och bara vara en stund. Vi hörs imorn.
Godnattkramar


Rubrik ja

Sådär, då var jag hemma. Jag, Carro och Kamilla var på ett möte om ett nytt gym som har öppnat i stan. Ska försöka gå dit fyra gånger i veckan iaf. Det kommer bli härligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för natten. Lägger upp lite bilder från stallet idag.
Godnattkram

Nähä, blogg.se vill tydligen inte att jag ska ladda upp några bilder idag. Tar det imorn!

090902

Hej bloggen!
Hoppas ni har haft en fin dag. Jag har precis kommit hem från stallet och ska nu sticka iväg på ett möte ang ett nytt gym här i stan. När jag kommer hem lägger jag upp lite bilder från ridningen idag.
Vi hörs sen! Kram

090901

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från skolan och är helt sluuut i benen, hade aerobic pass sista lektionen. Och hon sa att det bara var uppvärmning, haha. Men det var riktigt roligt!
Gjorde mig lite lax här hemma, men såg att den inte var riktigt färdigstekt. Är det så farligt som alla säger? Jag åt upp den iaf, heh. Får väl se om jag mår jättedåligt ikväll. Nu ska jag med och fota Carro när hon tränar med pollen.
Hoppas ni har haft en trevlig tisdag. Kram


RSS 2.0