091031

Hej bloggen!
Gårdagen blev lite ändrad än bestämt, Ida började må dåligt så hon följde med mig in till staden redo för utgång men gick hem efter en stund. Så jag mötte upp min kompis Marthina och dansade hela kvällen lång. Riktig trevlig kväll faktiskt!
Ikväll blir det desto lugnare, hade gärna dragit iväg på någon halloween hemmafest men inte själv heh.
Nä, nu ska jag forsätta tråka. Inget kul ikväll alls, förkyld också. Suck.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram

Så!

Hårinpackningen är ursköljd och ansiktsmasken bortdragen, peelingen och skrubbningen är avklarad. Känner mig som en ny människa. Snart ska jag ta hundarna på en promenad och sen hoppar jag på bussen in till stan där jag och Ida ska kolla på halloween grejer tills ikväll (jaa, sista sekund). Tänker inte avslöja vad vi ska vara, så det får ni se imorn heh. Kanske slänger upp en bild ikväll innan vi drar ut.
Nu ska jag slänga av handduken från håret och ta på mig promenadskorna så hörs vi senare.

Kram


091030

Ska bara skölja ur hårinpackningen, strax tillbaka!


091029

Hej bloggen!
Sitter här i soffan precis hemkommen från Ullared, har spenderat dagen där med Ida och Carro. Riktig trevlig dag, sjukt jobbigt med alla folk som går åt "fel" håll inne i butiken bara men det är väl så det är. Fick med mig lite små praktiska grejer hem iaf, maskara, peeling, hårspray och liknande saker.
Nu är jag så trött så jag kan svimma, imorn ska jag sova läänge minsann. Halloween imorn också, party party :D
Lägger upp bilder från Ullaredsresan imorn när jag har vaknat.

Godnattkram

091027

Godkväll bloggen!
Idag har jag och min kära kusin och moster varit i Sthlm för ett möte, hemligt än sålänge. Just nu har jag precis kommit hem och ska upp tidigt imorn (gick upp 4 idag) igen så jag måste sova nu. Jag skriver mer om Sthlm imorn.

Godnattkram (gäääääääsp)


Mörk choklad och nötter

Måndagkväll med mörk choklad och nötter och en plats i soffan med en stor vit dreglande hund. Det är vad jag kallar "chill" haha. Borde egentligen sova så jag får lite sömn, ska upp vid 4 imorn. Det är INTE okej. Men Sthlm står på schemat så det går bra, heh. Jag och min kusin ska på ett möte ang hennes framtid.
Idag har jag varit och ridit min förra ponny, det gick bra. Inte riktigt som hon var innan. Tog lite bilder.
Nu ska jag ta mig i kragen och sova dom få timmarna som är kvar.

Godnattkram




ja, hon var lite svettig...

091026

Godmorgon bloggen! Förlåt för kass uppdatering.
Ni anar inte vad jag ska göra idag, jag ska rida min förra häst! Aaaah, jag är så glad. Det kommer bli det roligaste på länge. Vi ska slänga in henne i transporten, åka iväg och träna. Det ska bli så himla kul! Tack snälla Isabell för du frågar mig, tveka inte att göra det :)

Nu sitter jag iaf här och äter min frukost med två hundar jämte mig, en vit, en svart, en stor och en liten. Så mysigt är det, jag kommer aldrig kunna släppa djuren. Det kommer alltid finnas någto slags av djur hemma hos mig, om det så skulle vara en fisk eller en vandrande pinne kanske?

Nä, nu ska jag ta och göra mig i ordning och hämta upp Carro och Ida som är snälla och hjälper mig idag. Thanks girls!
Hoppas ni får en lika bra måndag som jag. Kram




<3

091023

ÄR DET PARTY ELLER?
Tagga utgång med födelsedagstjejen Amanda! Carro sitter och deppar för hon inte får följa med, önskar jag kunde fixa in dig älskling.

Ha en megasuperduper bra fredagskväll!

Pussokram

Skolan

Jaha, då står jag här i skolan igen och väntar på min aerobiclektion. Alla andra har naturkunskapslektion men det har ju inte jag valt så den smäller får man ta. Biblioteket börjar bli välbesökt iaf.

Lite planer för veckan iaf;
Onsdag - STÄDA MITT RUM
Torsdag - Köra Carro till hoppträning, träffa min förra ponny
Fredag - Kompis fyller 18 (!) förfest hos henne sedan utgång
Lördag - Hemlig, megarolig grej
Söndag - Hemlig, megarolig grej (igen)

Nae, nu ska jag ta tag i mitt liv hm.. Vad sa jag?
Jaja, bye


flygplan till balen kanske? ;)

091020

Godmorgon bloggen! Hoppas er tisdag har börjat bra, det har min. För en gång skull gick jag upp i tid utan att snooza i en timme ungefär. Bra jobbat Mella!
Sitter iaf här och äter frukost, havregrynsgröt med kall god laktosfri mjölk. Gott och nyttigt.
Igår när jag var hos tandisen så fick jag en liten påse "som alla 18åringar får" med massa olika grejer i så nu längtar jag nästan till att borsta tänderna hah.

Nu måste jag kila, fick helt plötsligt bråttom (att jag aldrig kan lyckas) Ha en bra dag!

Kram

:)

Sådär, inkommen från kvällsrundan med dogsen. Regnigt och tråkigt väder ute men ändå skönt med frisk luft. Nu sitter jag här i soffan och ska snart hoppa ner i sängen. Det behövs verkligen, är så fruktansvärt trött heeela tiden.

Dagen idag har varit bra, började halv två och så hade jag tandläkartid tio över 12. Var där inne i 40 min (!) när dom höll på i munnen på mig. Usch! Jag tycker det är riktigt obehagligt när dom håller på och raspar på tänderna. Hur kan man vilja ha ett sånt jobb?
Efter det åkte jag iaf till skolan och så visar det sig att vi får välja om vi ska ha lektion eller inte, och vad tror ni att vi väljer? Ingen lektion såklart, så jag åkte alltså in till skolan helt i onödan. Typiskt mig, när jag väl ska vara duktig. Jaja, jag mötte upp Carro och vi satte oss på Bernads och pratade om gamla tider. Shit, vad kul man hade som liten hah.
Nä hörrni, nu ska jag få en liten stund av min skönhetssömn.

Godnattkram


mm, jag har röda ögon...


aaw ;)

091019

Hej bloggen!
Ut med dogsen i kylan, skriver mer sen.

Byyyyyyee


091018

Godkväll bloggen!
Har precis kommit hem från Carro, varit på tävling idag. Det gick bra för henne, tycker att hon ska vara nöjd iaf!
Nu sitter jag här i den kära soffan och tittar på Playa Del Sol hah dom är ju för roliga.
Imorn ska jag till tandläkaren också, får se vad dom säger om mina tänder heh.
Nu ska jag gå och hämta mig ett glas laktosfri mjölk (nja, inte så gott men måste ju hålla musklerna i trim haha) och häva i mig och sen sova litegrann.

Godnattkram

091017

Tja bloggen!
Sitter här i sängen och är jättetröt, försöker hålla uppe ögonen lite till.
Gårdagen/kvällen började supermegadunderbra men slutade dessvärre mycket sämre. I början var det riktigt roligt, det var ganska många ute som jag och Ida kände så det blev myyycket dans, vi slog verkligen klackarna i taket!
Ikväll blir det desto lugnare, lördagsmyskväll med Carro. Imorgon ska Carro tävla så då blir det att köra henne dit, resten av dagen borde jag ägna åt att plugga.
Hm, nu ska vi typ sova kanske. Heh.

Lägger upp lite bilder sen igår :)  

Godnattkram




sminkning på Make Up Store


vår exklusiva middag


skååååål


hm, ja


hunden måste ju också få vara med


du och jag <3

091016

Hej bloggen!
Hade jättebråttom (som vanligt) i morse så hann inte skriva då, var faktiskt duktig och spelade piano morgonen till ära.
Ikväll blir det som sagt utgång, längtar så sjukt mycket. Är taggad till tusen! Sminkningen på Make Up Store gör ju inte saker sämre liksom.
Nu ska jag kila, skriver kanske mer senare ikväll! Ha en supermegadunder bra fredag allihop!

Kram


vad säger du om den här sminkningen Ida?! ;)


Jahaaja

Hej bloggen!
Sitter här i soffan med en stycke hund i knät, hon har blivit en riktig knähund heh.
Imorgon blir det utgång, jag och Ida ska till Make Up Store innan och få en festmakeup lagd. Det kommer bli sjukt kul! Kommer vara hemma hos Ida och förpartya litegrann innan och fixa iordning vårt hår (det som är kvar av fixningen heh).
Min fortsatta dag ikväll ser ut såhär;
- duscha
- raka benen
- smörja in mig
- fläta håret
- fixa naglarna
- peela ansiktet
Ja, det var nog allt. Kanske borde börja snart heh.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Godnattkram


bild från sist vi var ute, haha

091015

Goodmorning sunshine!
En strålande dag, solen skiner, värmen har stigit ytterligare 5 grader, så nu ligger strecket på 28 grader - i suggan!
Ja, i mina drömmar iaf. Tänk om det hade varit så varmt. Och då tänker jag på att jag ska stå ute hela dagen idag och sjunga inför små barn som ska titta lite på deras nya linjer, jag kommer bli en isbit helt klart. Hade ju gärna legat kvar i sängen några timmar till på den här dagen. Där det är så varmt, mjukt och ovanför är det jättekallt.

Nu sitter jag här i soffan och käkar mina flingor till frukost, har sällskap av en liten svart krullig hund i knät också. Mys på högsta nivå.
Köpte nya byxor igår från h&m, kombinerar dom med ett skärp som jag hittade i morfars garderob, en vit t-shirt från h&m och en blåvit randig Tommy Hilfiger tröja över, och min pälsväst + mina klackar från vagabond.
Nu måste jag kila, jag och brorsan ska ta bilen in idag hah undra om vi slår ihjäl varandra?

Kram





Kvällsfika

Tack snälla Ida för den nya bloggdesignen! :)

Här sitter jag och har precis kommit hem från staden, varit där och tagit en fika med Carro. Pratat av oss våra "bekymmer". Det var mysigt. Träffade även på Lollo där på Coffeehouse By George, hon skulle på bio. Ska jag också på snart igen, heh. Så det så! Haha.
Nä, nu ska jag "krypa ner i bädden" som min mamma brukar säga. Imorn ska jag stå och sjunga och övertala små 9or att börja på samma linje som mig, jag som inte ens tycker om min linje. Hm.. Får se hur det går.
Köpte nya byxor idag förresten, ridbyxmodell svarta höga i midjan. Nästan som riktiga ridbyxor, vant och bekvämt hah.

Godnattkram

Busar lite bara

Hejsan!

Det är Karolina eller Ida som dom flesta känner mig som, som är inne på Mellas blogg och busar lite! Ja jag har två namn.. Lång historia!

Men Mella har varit lite tjurig idag så jag tänkte muntra upp henne med en ny design på bloggen, hon vet ingenting än och jag vet inte när hon kommer upptäcka det men någon gång så;)

Jag kan ju dra dom slutsatserna efter att ha gjort detta att Mella och jag har känt varandra för länge efter att jag knäcker hennes lösen till hennes hotmail på första försöket:P

Ha en bra kväll!



091014

Kan man leva livet såhär? Jag som skulle ta tag i allt.

Står här i skolan nu, alldeles själv som vanligt. Kom hit 9.30 (kände mig duktig) och ser att det är helt släckt i klassrummet. Läraren är sjuk (idag, igen) och alla våra lektioner som vi har idag är det han som undervisar i. Kul att jag har suttit i skolan från 9.30 till nu. 13.45 har vi nämligen föreställning med vår barnmusikal, och vet ni vad? Det kommer inga barn, det är en barnmusikal lixom! Hallåå!
Nu ska jag gå och tjura.

Kram

Jag går och lägger mig, ibland är livet inte det bästa.
Godnatt

091013

Jaha, 13 oktober och det är snö i Jönköping. Sommardäck i slasket, hm.

Här sitter jag i min soffa framför tvn, med hund i knät, mobil jämte och varm mjölk med tepåse i. Jo, det är ganska gott faktiskt heh.
Dagen har varit helt okej, varit hos naprapaten och kollat genom min rygg. Det blir stretching för hela slanten nu. Sen träffade jag Ida och vi lunchade på Åtta Glas, åt lax med kokt potatis, rödvinsås och rotfrukter. Riktigt gott, fick dock jätteont i magen efter. Var det något med fisken?
Nä, vad säger ni - ska man sätta igång en film kanske.
Hoppas ni haft en bra Tisdag.

Kram


vår nya tv hemma

Nattinlägg

Godkväll!
Sitter här i soffan och kollar på tv, pratar i telefon och bloggar. Nämnde jag att jag är en baddare på att göra många saker samtidigt? Höhö.
Nuuu ska jag sova. Godnatt

Kram

Skolan

Hejsan!
Nu står jag här i skolan, mina kompisar har naturkunskaps lektion men den kursen har jag inte valt så ensamheten får jag stå ut med. En liten fika skulle ju sitta fint. Eller en liten tripp på stan och köpa en mascara. Är i riktigt stort behov av det nu, den jag har nu är jättejobbig. Klumpar eller ger ingen effekt alls, förstår mig inte riktigt på den.
Imorgon har jag samhällskunskaps prov (frivilligt) så ikväll blir det att plugga på det, om jag orkar heh.

På påsklovet förresten så ska mormor bjuda hela släkten på en resa till Fuerteventura en vecka. Det blir riktigt härligt, försöka få lite färg på kroppen iaf. Sen ska vi nog åka till London eller Miami någon gång också med familjen bara. För att inte tänka på alla resor jag och Carro ska åka på i sommar, it´s going to be crazy.

Ha en bra måndag! Kram




huuur härligt ser det inte ut?!


091012

Måste rusa till bussen! Ha en megabra start på veckan.

Kram


såhär söta är dom små liven nu


kör på min vanliga fläta
t-shirt från åhlens barnavdelning, leggins h&m, champion klocka ur&pen, band i midjan


091011

Godkväll bloggen!
Dagen har varit bra, var med Carro på tävling på ridskolan. Gick väl hysfat, glömde självklart kameran hemma så det blev inga bilder från dagen.
Nu sitter jag i sängen med hunden och datorn i knät, mys på högsta nivå.
Nu ska jag sova för jag har ingen fantasi vad jag ska skriva mer, heh.

Godnattkram











<3

091010

Hej bloggen!
Gäääsp, shit vad trött jag är. Jag och Carro ägnade fredagskvällen åt att ligga i sängen och kolla på film och äta nötter, mums. Carro hade även hoppträning med ponnyn sin, såg bra ut.
Idag snart ska jag och min stora vita vove åka och hämta Ida och Zac för att senare åka mot hundklubben och träna lite agility.

Jag kom precis på att jag har en mörk chokladbit kvar, ska nog gå och käka upp den.
Ha en bra lördag!

Kram








091009

Hej bloggen!
Står här i skolan och är påvä mot stan, måste fylla på sminkhyllan hemma lite. Behövs verkligen!
Ska även ta och klicka hem lite parfymer också.
Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare!

Kram

Bilder från mörkerfotningen (tillslut)




Middag

Hej!
Ni kommer inte tro mig, jag och min bror har suttit och ätit middag tillsammans ikväll. Vi pratade om massa grejer om hans nya skola, han verkar trivas iaf. Jag lagade maten, pasta och ugnsbakad lax med osttäcke och grönsaker. Mums vad gott det var. Känns nästan som man skulle ta lite till hah. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så då tänkte jag att det var lite trevligt med syskontid. Blev ju ganska lyckat iaf heh.

Bilderna som jag lovade lägga upp från mörkerfotningen verkar som det har hänt något med dom, så jag lägger upp lite bilder från Carros senaste hoppträning istället.

Nu ska jag titta lite mer på tv och mysa med voven, sen hoppa in i duschen.

Godnattkramar


blev fina bilder på fältet


carro och linn

Stallet

Hej!
Kom precis hem från skolan och värmde till lite mat, köttbullar och frysta grönsaker hah det är lite tomt här hemma.
Hade bara en lektion i skolan idag (körlektion) så jag började halv 12 och slutade 13. Helt okej dag för mig, om alla dagar skulle vara såna kanske ni hade sett mig lite mer i skolan heh. Efter skolan gick jag till Synsam och hade en liten synundersökning och hoppades på nya brillor, men icke sa nicke. "Man kan inte ha bättre syn än dig" Skulle ändå ha kvar mina läsglasögon om det kändes bekvämt, jaja.
Nu ska jag kila iväg till stallet. Ha en bra eftermiddag/kväll.

Kram

091008

Godmorgon bloggen!
Har bråttom till bussen till skolan nu, när jag kommer hem slänger upp lite till bilder från mörkerfotningen igår.
Vi hörs sen!

Kram


Fotning

Sitter i skolan (jag vet, 20.45) och har precis varit ute på en fotningsrunda i kylan.
Skrev mer när jag kommit hem.

Kram


091006

Hej bloggen!
Här sitter jag i soffan med datorn i knät och på tvn går någon westernfilm med massa fina hästar.
Jag var med Carro på hennes hoppträning idag, det var alla i hennes klass som tränade. Träffade även Fine (ni vet "min" förra ponny) som var där och hoppade. Nu saknar jag ihjäl mig efter henne.
Blir så taggad på att börja rida nu igen, iväg och träna, tävla, göra massa framsteg på kort tid. Eller kanske jag ska bli hopptränare? Jag skulle trivas som handen i handsken. Ska fundera lite mer på det där asså.
Imorn blir det en liten speciell dag, ska vara i skolan 9.30 - 22.30 ungefär. Slutar 12 egentligen, men vi ska ha ljussättning på vår barnmusikal mellan 13 - 17. Därefter ska vi fota i mörkret, slipper lektionen på torsdagsmorgonen iaf.
Nu ska jag hoppa ner och sussa i min säng.
Godnattkram

Lägger upp lite bilder från förra tävlingen jag och Carro var på.


hm, japp?


Caroline Tropp - Ängaskogs Anima


Mys

Kommit hem för en stund sen och sitter här och myser med voven min :) 
Tittar även på lite resor till påsken, behöver komma iväg nu känner jag. 
Nu ska jag kolla vidare lite, ha det bra. 
Kram 

 


<3


Skolan

Hejsholahopp!
Nu står jag här i skolan och tråkar, har en 3h lång lektion framför mig. I n t e okej! Sen är det bara hem och plugga som gäller, usch.
Den här måndagen är lite speciell, det är idag jag ska ta tag i mitt liv har jag sagt hah, vi får väl se hur länge jag tänker så ;)
Nä, nu ska jag skriva ut lite texter till enseblelektionen och ja, ta tag i allt helt enkelt!
Hörs senare! Kram


091005

Godmorgon solstrålar!
Sovit gott? Jag har sovit sådär, är alltid så fruktansvärt fökyld på natten och inatt blev det lite svårt att andas.
Men men, Måndag idag. Ny vecka, nya mål. Idag ska jag vara i skolan 10 - 17 ungefär. Sen blir det att gå hem och plugga, har två prov den här veckan. Bläää.
Förresten ska jag och min familj åka iväg på lovet som komma skall, antingen till Malmö eller Sthlm. Jag är ju ganska på Sthlm men man måste ju sansas om något. Vi hade tänkt att gå på en musikal också, hah det är så familjen Asplund. När vi väl åker iväg så är det alltid musikal som står på schemat, heh.
Nae, nu ska jag ta och äta upp min frukost. Ha en bra dag, så hörs vi sen.
Kram


me today, leggins med dragkedja h&m, lång t-shirt h&m, grå kofta jc (gaaaammal) strumpor "soft saturday" hah

ännu fler

Ännu fler bilder, den här gången på mig och min kusin från plåtning i Göteborg :)


ja, vad säger man? hon är 13, jag är 18


kusinen min sminkas


och jag..


my makeup

pict

Här kommer det lite bilder sen jag, Ida och Tilda var ute för någon vecka sen


röda läppar och massa lockar


min snygga vän Ida körde också på röda läppar


min andra snygga vän Tilda körde inte på röda läppar, men var lika snygg för det


haha <3


091003

Hej bloggen!
Gårdagen blev väldigt spontan. Först skolan 8 - 15 ungefär, sen åkte jag hem och hade planerat att jag skulle hjälpa Carro med att bygga upp lite hinder så hon kunde hoppa. Då säger Tilda att hon inte ska gå på bio (som hon hade planerat) så vi bestämde för att ta en krogrunda. Efter några minuter när jag hade börjat göra mig iordning ångrar Tilda sig och bestämmer att hon ska stanna hemma. Men jag åkte in iaf, träffade mina vänner Spunk och Sara och hade trevligt. Senare på kvällen åkte Sara hem och jag gick vidare till ett annat ställe, träffade även några vänner där och slog klackarna i taket tillsammans med dom. Åkte hem ganska tidigt och sov lääänge idag, vaknade 13.20.
Nu sitter jag här och tittar på Andra Avenyn på vår nya 42tums tv och väntar på lunchen. 
Ha en bra lördag, vi hörs senare! 
Kram 

Nu när jag har fått tillbaka min dator så ska jag lägga över alla mina 450 bilder från kameran, så det blir en liten bildbomb här någon gång.  

091002

Shit, oktober redan. Snart är det julafton, sen är det bara att planera vilka låtar som ska spelas på sin begravning.
Nej, fy vad det lät hemskt!
Fredag idag, sista dagen innan helg. Mh, vad skönt. Unnade mig en liten bulle i skolan idag innan, bara för att det är fredag höhö.
Ikväll blir det nog lite dans inåt staden, köra på sådär heh.
Vet ni vad? Jag orkar inte skriva mer nu faktikst. Jag har förresten fått tillbaka min dator efter några veckors reparation, så nu blir det fler sena kvällar i soffan. Mh, vi gillar det.
Ha en himlans trevlig fredagskväll! Ciao

RSS 2.0