090831

Hej bloggen!
Dagen har varit bra, skola 10.05 - 12.00 typ. Gick till syon och bytte bort en kurs, så nu slutar jag ungefär 12 på måndagar istället för 17. Den är härlig. Efter det åkte jag och mötte upp Carro och vi gick på stan en liten stund, köpte jeansleggins nu till hösten. Väl hemma så tog jag, mamma och Carro bilen till stallet. Jag skulle övningsköra med hästtransporten, det gick hur bra som helst. Man måste ha feeling, eller hur mamma hah.
Jag och Carro tog sen vår klassiska kvällspromenad, utan hundar den här gången (dom sov över hos mormor och morfar) men det var trevligt ändå. Skönt när man slipper stanna hela tiden och kan gå med händerna fria.
Nä, nu ska jag ta och sova några timmar innan det är skola igen (villintevillintevillinte)
Imorn är det aerobic som gäller, det blir kul!
Godnattkramar


Godnatt

Sådär, då var jag hemma. Har varit hos Carro och promenerat med dogsen, vi gick över en åker och hundarna såg ett rådjur och snacka om att vi fick springa. Dom var heeelt galna, men kul var det. Så vi sprang över två åkrar i rad hah. När vi kom in hos Carro igen låg dom helt utslagna på hennes rya matta, heh. Vid det laget hade Carros föräldrar satt igång en film "Män som hatar kvinnor". Obehaglig film tycker jag, men helt klart sevärd.
Nu ska jag krypa ner under täcket och få några timmars sömn iaf. Har inte hunnit ta några kort på det jag köpte, men gör det imorn.
Natti Natti Kram


klockan jag köpte åt Carro

Lager 157

Hejhopp!
Nu är vi hemma igen, och jag ska snart brumma iväg till till Carro och ta kvällens promenix.
Tänkte bara ge er en förtitt på shoppingen som blev idag, ska ta mer bilder sen och lägga upp.
Min familj är verkligen heeelt störd asså, hah. Fast man får ju sig ett gott skratt iaf. Mamma fick världens hicka påvägen hem och slutade aldrig, haha!
BrummBrumm, kram på er.


brorschan och pappa


vi är så exklusiva, äter på sibylla hah


mami


090830

Kan ni tänka er att det är september snart? Hur fort går inte tiden!

Godmorgon Godmorgon!
Här sitter jag och äter frukost med två föräldrar virrande runt omkring mig. Min bror ligger kvar i sängen och vill verkligen inte gå därifrån. Pappa har gått iväg med hundarna, mamma står och plattar sitt hår och ropar runt i huset "Om 20 min m å s t e vi åka och plocka upp pappa och hundarna"
Min familj ska nämligen åka till Lager 157 och familjeshoppa idag. Hah, vi får se hur det går. Det är väl första gången vi åker iväg sen vi var på Korsika för tre somrar sen. Jag och min bror kommer sitta i bilen och tjafsa om allt, precis som när vi var små. S u c k . Att man aldrig kan växa till sig och kunna prata med syskon. Iaf inte jag och min bror.
Nä, nu måste jag kila ner och borsta tänderna. Hoppas ni får en trevlig söndag, så hörs vi sen!
Kram


min lillebror

Hmm?

Vi tog lite bilder som vanligt dåja, haha. Mjo, vi är väl lite knäppa då!


ett första försök, hah


ett andra...


och tillslut, :P



puss!



Desperata?

Hej igen :)
Sitter hemma hos Carro och är så sjukt taggad för fest ikväll, men VAAAR är festen? Ingenstans! Så om någon har en rolig kväll att bjuda på som vill ha oss där så är det bara att ringa, hah. Desperat? Skulle nog tro det.

Vi har iaf varit ute en sväng med dogisarna, lika trevligt som alltid. Dock inte lika långt idag, men det gjorde inget.
Aja, vi ska väl forsätta leta efter något att hitta på, höhö.
Ha en bra kväll! Kram


090829

Hej bloggen! Hur mår ni?
Igår låg jag bara hemma hela dagen, mådde för dåligt för att åka till skolan. Så nu har jag sovit ut och vilat mig till hundra procent. Fit for fight igen!
Nu jag har precis kommit hem från att varit med Carro på tävling i Taberg. Carro var väl inte sådära jättenöjd med dagen men överlag helt okej! Ikväll planerar hon någon himla överraskning för mig, och jag har ingen aning om vad det är. Vilket jag tycker är grymt jobbigt eftersom jag gärna vill kunna planera vad jag ska ha med mig och så vidare. Men det ska bli roligt ändå, riktigt spännande. Kan ju faktiskt vara ganska skönt att stänga av hjärnan och bara följa med för en gång skull.
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll :) Kram

Lite bilder från dagen kommer nedan.



framridning, bilden ville inte vända på sig




090828

Hej bloggen!
Träningen igår gick jättebra, var dock heeelt slut efter men riktigt nöjd.
Vaknade i morse med världens halsont och jätteont i huvudet, så ingen skola för mig idag inte. Ska sitta här och dega hela dagen och försöka få bort huvudvärken.
Vi hörs senare! Kram

090827

Förlåt för dålig updatering, skolan tog visst lika mycket tid även tredje året också.
Just nu sitter jag iaf här med en tallrik pasta, har precis kommit hem från skolan. Snart ska jag upp till stallet och träna för min kära tränare som kommer, har inte träffat henne på väääldigt länge. Ska bli riktigt roligt (och jobbigt!!) Efter det blir det promenix med Carro som vanligt, heh.
Men ni får ha en trevlig kväll! Toodels


C&M

Nu sticker jag och Carro ut och tar en låååång kvällspromenad med vovarna.
See you! Kram




090825

Hej!
Jag har ingen ork att blogga idag, ska lägga mig soffan i mjukiskläder och en stor kopp té och bara mysa.
Hörs kanske sen. Kram

Kvällspromenad

Hej!
Precis hemkommen från skolan, gick 8 - 14.30 ungefär. Fick sluta tidigare, riktigt gött! Nu sitter jag här och har precis ätit spaghetti och ett glas mjölk (duktigt av mig som inte har druckit mjölk på flera år).
Snart kommer Carro hit och vi ska gå ut och gå en långpromenad med hundarna, så härligt såhär på kvällen vid solnedgången.
Nä, nu ska jag nog ta mig lite sockerkaka som pappa gjorde igår, hih.
Ha en trevlig kväll! Kram


090824

Godmorgon bloggen!
Här sitter jag och äter frukost och taggar inför en skoldag 10 - 17, hm. Kommer säkert komma hem med massa läxor som ska göras, uuuusch!
Nä, nu måste jag springa ner och borsta gaddarna. Hoppas ni får en bra måndag!
Kramar





Toodels!

Ops!

Jag har ingen aning varför texten blev så stor i förra inlägget, hoppas ni kan läsa det ändå. Hah, Mella i ett nötskal.

090823

Godmorgon på er!
Här sitter jag och äter frukost (nähää) och funderar på vad jag ska göra idag. Ikväll blir det nog en sväng till gymmet med Carro. Måste verkligen komma igång med träningen nu när jag inte har någon häst att åka till varje dag och bära vattenhinkar, lyfta höpåsar och allt man gör för att få dessa armmuskler, heh.
Nu ska jag ut och sola under alla moln, hm..
Vi hörs senare! Toodels






visst ser det kallt ut? burr!


090822

Hej!
Idag har jag varit med Carro och tittat på tävling, hon var väl inte riktigt nöjd men jag tyckte att det såg helt okej ut. Självklart så glömde jag kameran!
När jag kom hem var jag så fruktansvärt trött så jag tänkte att jag bara skulle lägga mig i soffan och vila lite innan jag skulle iväg till min kompis Hannah som skulle ha lite födelsedagsfirande. Men ja, jag somnade och vaknade 20.00 när jag skulle vara hos Hannah kl 18. Så nu blir det en lugn hemmakväll för min del. Är väldigt sugen på att beställa hem en pizza. Kebabpizza med pommes, mmmm!
Imorn ska jag sova läääänge och vila ut mig ordentligt, känner att sjukan är påväg i mig också.
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorn (:
Kramar

I´m home

Nu är jag hemma från en jäääkligt rolig (läs svettig) kväll. Men vilken dans det blev, hela kvällen!
Vi hörs imorn efter Carros tävling.
Godnattkramar

Party!

Kräftskiva eller party?

Nu sticker jag och Kamilla och slår klackarna i taket! Vi tar bilen in, ska upp tidigt imorn. Så det blir dansdansdans!
Ha en bra fredagkväll sötnosar!


lämnar nog hatten hemma, eller vad säger ni?


kavajen hänger med


kör på ormskinnsklackar ikväll

Ser ni förresten att jag har slingat mitt hår mörkare? Jag är riktigt nöjd faktiskt!

090821

Tjooolahopp!
Nu sitter jag här i skolan och har det allmänt tråkigt, heh. Har fått skriva på massa papper och sånt, fått schema (hyfsat bra iaf) och lyssnat på musik. En tjej i min klass sjöng La Voix från melodifestivalen, så sjuuukt bra!
Nu ska jag gå och shoppa skor med Tilda, heh. Kul att träffa henne igen, nu kan vi börja med våra random things vi gör i skolan, hah.
Haaa det bra! Kram


PerBrahe gymnasiet

Natti

Hejsoppsan!
Här sitter jag och äter mackor och oboy, mums. Snart blir det sängen. Har varit med Carro en sväng i stallet och gått med hundarna, trevligt. Så härligt väder att gå i! Mina hundar var dock helt störda men men. Imorn börjar skolan.
Natti Natti kram









Fin sommarkväll (:

Göteborg


condeco lunch på G


muuumsig jordgubbsmoothie


carro fick sin mat lååångt innan mig, för att jag fick vänta fick jag en muffins gratis heh


i bilen påväg hem, vi körde heeelt fel först hahah


carro posar som alltid höhö


sen läste hon en saga för mig


carro, du är min högra hand <3

090820

Imorn börjar skolan, okej att det är kul o träffa alla kompisar. Men läxor, prov, långa lektioner? Inte så kul.

Jag och Carro var ju i Göteborg igår som sagt. Lite för att det är min kära stad och för att Carro inte hade varit där och shoppat på 4 (!) år. Så vi tyckte att det var på tiden.
Dagen börjar med att jag självklart försover mig, vaknar kl 09.01 (skulle hämta Carro kl 09.00) FLYGER upp ur sängen och slänger mig in i garderoben och kollar vad jag ska ha på mig. Fick bli höga jeansshorts, vit tröja o svarta tygskor. Slänger ner alla mina grejer i min väska och ungefär en timma senare står jag utanför Carros hus. 
Vi börjar åka och inser efter ett tag att vi måste äta frukost, stannar och köper mackor och festis. När vi har kört några mil ringer pappa: "Ni måste nog fylla på oljan, glömde göra det innan."  Så duktiga som vi är, stannade vi och fyllde på.
Efter några timmar var vi framme och började vår shopping. Köpte lite tröjor, kjol, leggins o sånt där.
Sen innan vi åkte hem så satte vi oss och käkade på någon restaurang. Var hemma ungefär 23.45.
Lite bilder kommer snart.

090819

Jag har försovit mig!
Men nu sticker jag och Carro till mitt kära Göteborg :D

Ha det bra! Kram


vår sista lilla roadtrip haha


090817

Ja, vad säger vi om svensk sommar när Ida är i Thailand. "Det är strålande sol här hemma Ida, så det så" Pft, eller inte.

Här sitter jag och sminkar mig inför eftermiddagen/kvällen. Jag och Carro drar på bio och går till någon restaurang och äter lite mat. Vi ska gå på The proposal, den verkar mysig på trailern iaf. Hoppas den når upp till mina och Carros krav, hah.
Och ja, jag är gaaanska avundsjuk på Ida som är och solar och badar hela dagarna. Och hon säger att hon vill åka hem? Hah, jo men kom hem nu. Börjar bli lite tomt här av fikande, snacka skit, gå i butikerna, prova kläder, om inte minst köpa kläderna, heh.
Nae, nu ska släppa ner handduken och lägga i alla produkter (Loreal Studio HotStraight och Nivea Intense Repair Comb-In Cream) så det går att borsta ut mitt hår. Ha en bra dag (: Kram






Dagen

Hej!
Här sitter jag på Carros jobb och väntar på att hon ska städa klart, sen blir det macka vid hamnkanalen i sooolen.

Jag hade turen och fick börja kl 18 ikväll istället, tummen upp på det.

Så, nu är hon klar! TjingTjoong


090814

Godmorgon!
Här sitter jag som vanligt, back to work med min frukost och sambo jämte mig. Idag fick det bli kellogs k special (eftersom jag aaaldrig äter det) knäckebröd med ost, paprika o sallad. Ett glas juice fick vara med på menyn idag också. Nu ska jag åka till jobbet efter 4 dagars ledigt. Har tagit det riktigt lugnt, härligt!
Ha det bra, kramar!

090813

Igår var det 7 månader sen jag fyllde 18, känns som 20 ska komma närmare nu ;)

Hej!
I morse blev jag väckt av Carro (haha) som petar på mig:
Carro: "Mella, jag tror det är fint väder ute"
Mella: "Jaha, kolla det då"
Carro: "Jag vågar inte, tänk så regnar det"
Mella: (Kollar klockan) "Klockan är bara 04.30 vännen, nu sover vi"

Haha, en stund senare hör vi moppeljud utanför. Jag går och kollar och det är Carros mamma och bror på Carros moppe. Då kom vi på det! Vi skulle lämnat Carros mammas bil för hon skulle ha den i morse, men klockan var ju bara 05? Då kom vi på det också! Igår, var vi i stan och tog en kvällsfika och mina batteri på mobilen tog slut och jag fick låna Carros gamla mobil. Klockan var ju såklart inte inställd på rätt tid så vi trodde att klockan var 05.00 men egentligen var den 09.15. Shit, vi är så klantiga. Nu sitter vi här framför teven och vill sola men det är svinkallt ute, så det blir nog solariet ist hah.

Vi har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Några förslag?


sitter här och smsar med min kära mormor

090812

Hej bloggen!
Vaknade 7 i morse av att Carro går upp och ska o jobba, vaknar några timmar senare av att Carro ringer 9.30, springer upp och letar efter telefonen som Carro har tappat bakom hyllan, hon säger att jag måste vakna och hoppa in hundarna i bilen och gå ut o gå med henne när hon rider.
Det var min morgon, heh. Nu sitter vi här och äter paj med vaniljsås med What happens in Vegas på burken.
Lägger upp lite random bilder som jag har tagit när som var.
Kramisar


Bilder

Hittade massa gamla bilder från tidigare dator, hahaha.







kommer fler senare!

090810

Ida är i Thailand och gottar sig och här sitter jag och Carro i det molniga vädret -.-
Hej!
Jag orkar inte blogga nu, så ni kanske får ett inlägg senare ikväll.
Ha en bra dag! Kram


<3

me and mell

Caarro här!

tjoo
Caarro här, bor här hos min snygging i en vecka nu! hennes päron är i stugan så vi lever livet... nästan iallfall;P fast hon jobbar hela tiden, men blir nog lite mer ledig nästa vecka får vi hoppas. Då ska vi bosätta oss¨på beachen om vädret tillåter!  Nu ska jag plocka fram frukost, så är den klar när mella kommer ut ur dushen ,snäll kompis man är ibland:)
 
Peace love and entertainment(stavning?)
/Caarro

090809

Godmorgon!
Jag vaknade precis upp av att jag ligger helt obekvämt och när jag tittar runt mig så ligger jag i soffan. Jag har sovit i soffan hela natten! Hah, Carro har inte sagt något, nej nej. Vaknade tidigt i morse och ser att hon ligger i den andra soffan men mer tänkte jag inte på det. Så nu har jag ännu mer ont i ryggen, aaaaaj.
Jaja, idag blir det jobb ännu en dag. Nu är det inte långt kvar till skolan börjar, det ska faktiskt bli skönt. Saknar alla kompisar. Det kommer kännas som jag får mitt sommarlov då istället, heh.
Nä, nu ska jag gå runt i huset och leta efter min kära vän. Ha en bra dag!
Kramar

090807

090807 siffror neråt ;) höhö.

Tjaloo på er!
Jag har precis gjort mig iordning för jobb, fick börja lk 18 idag istället för 12, gött.
Min dag, ja. Jag gick upp kl 9 och åkte upp till stallet, tänkte innan det blev för varmt. Men icke sa nicke, det var inte svalt alls. Värmen hade redan börjat trycka på och hästen var mycket påverkad av detta så det fick bli en skogstur i skuggan. Vi gick nog in på alla vägar man kunde hitta men fick såklart vända för dom inte ledde någonstans. Haha.
Sen åkte jag och Carro och doppade oss i Vättern, eller vi var faktiskt i en bra stund. Jag kravlade mig på Carro hela tiden för att jag är så rädd för alla alger och sånt, tycker det är så äckligt när dom nuddar benen och så, uuuusch!
Nu måste jag springa till bussen, blir bara 5h jobb ikväll och ingen utgång. Skönt!
Ha en bra fredagskväll sötnosar :) Kram





Mella är glad (och knasig) när det är fint väder :J

090806

Godmorgon vänner!
Nu sticker jag iväg till stallet, ska ta en låång och härlig tur i skogen. Skriver mer när jag kommit hem.
Toodelou


Jahaa

Hemma från jobbet och är ledig imorn :D
Natti kram


saknar min skrutta <3

090805

"Hej Melli, sover du eller är du ute med hundarna? Kan du börja kl 12?" Min chef ringde och väckte mig som vanligt.
Nu sitter jag här och kollar på filmer från gamla hästtävlingar, åh jag vill tävla nu!

Nu är det jobbet som gäller då, ge mig looooov!
Kramar


Plåtning

Hej bloggen!
Nu har jag kommit hem från Göteborg, varit där på plåtning med kusinen min. Hon är bäst framför kameran! Jag tror att jag håller mig till sminket och plattängerna, hah. Fotning är inget för mig.
Efter plåtningen gick vi och tog varsin latte på condecco, mitt favoritkafé. Sen gick vi och kollade lite i butiker och vi köpte en likadan kjol båda två för 29 kr (haha) på rea RutMfl :)
Nu är jag så trött så mina ögon ramlar ihop, och säkert ska jag jobba imorn också. Chefen har inte ringt mig än.
Ni får några bilder på mig på fotningen, har inte fått bilderna på kusin än. Lägger förhoppningsvis upp dom imorn.
Natti Natti kram




som sagt, jag håller mig till sminkningen hah :S

Nattgodis

Här sitter jag och Carro och smäller i oss godis :D
Snart ska jag sova, imorn är det göteborg som gäller!
Natti Natti kramar




höhö, det är såå vi ;)

090803

TjippTjupp!
Idag är det jobb som gäller (waaoow) 12-22. Men imorn, då smäller det. Min kusins födelsedagspresent blir av, vi ska till Göteborg på plåtning. Hon blev såklart jätteglad över det och vi ska strosa runt där i både hennes och min favoritstad så det kommer bli kanon :) Båda våra mammor ska följa med plus att vi ska träffa en gammal vän till mamma och Kajsa (moster) så det blir en riktig tjejdag i staden.
Nu ska jag kila ner och borsta tänderna och göra mig iorning för jobb!
Kram
Några fler dagar ledigt än 2 hade varit himla gött just nu...






här har vi längdskillnaden på lilla mig och kusin (13år!) utan skor båda två, heh.

Lördagnatt

Haha, jag tänkte precis börja skriva att jag sitter här och äter varma mackor. Men jag har kommit på att jag alltid äter när jag skriver inlägg så det spelar ju ingen roll, heh.
Jag har iaf kommit hem från jobbet nu för en liten stund sen och tänkte lägga upp bilderna från min och Idas tripp, äntiligen heh. Så enjoy ;)


den nya grillmästaren?


jaa, jag kan aldrig vara normal på kort hah


höhö


han är farlig!


aw..


sen gick det utför hahahah


090802

Godmorgon på er!
Här sitter jag som vanligt och tuggar i mig min frukost som ni vid det här laget borde veta vad den innehåller, hah. Flingor, macka, juice, thats it.

Förlåt för dålig uppdatering nu, men både fredag och lördag har jag fått såna ryck att åka in till stan och träffa kompisar över ett (läs fem) glas. Det har varit jättekul! Jag har tänkt på att ibland kan man ju ta bilen och skippa drickandet, fatta vilken bra träning det blir. Dansa natten lång och förbränna massor, det är det nya utgångssättet för mig, heh. Bra va? Bara att jag är en aning trött nu. Jobba från 12-23 och åka med bussen som tar en timme, vara i stan 00 och sen eftersom vi bor i Jönköping stänger ju allt kl 02.00 så då är det bara att åka hem igen. Sen upp vid halv 10, heh. Mellas liv börjar komma tillbaka ;)
Ah, det här kanske inte var det roligaste inlägget jag har skrivit men jag har inte tid till att skriva mer. Men ikväll hade jag iaf tänkt att pallra mig hem direkt efter jobbet så då kanske jag skriver några rader.
Toodels!


köpt ny klocka, nice ha?

RSS 2.0