hemmakväll

trevlig kväll/natt igår! kvällen började i habo, hos tildas kompisar. det var trevligt. sen var det vidare till krogen. mycket folk o mycket dans. sarahjärtat var där o shakade loss ^^
ikväll blir det lugnt, med räk-spett o cider framför en bra film. vad gör ni ikväll?

d


26/2 torsdag

hejj gullisar :) vad gör ni? jag sitter här o fixar naglarna litegrann. köpte nytt nagellack igår, ljusrosa - jättesött! det blir fint till min svarta klänning som jag ska ha på mig imorn när tjejerna går ut.
natten till idag sov jag hos kamilla o tilda, som i sin tur bor hos kamillas syster (hon är utomlands) och sköter om deras hästgård. så vid 5.20 i morse gick dom upp o vidare ner till stallet för o göra iordning, jag fick ligga kvar o sova i kamillas syster-dotters säng o sussa. jättemysig o skön säng, jag ville inte gå upp sen när kamilla kommer in med på kastrull lock o smäller mot varann! ops, mella har visst försovit sig o inte hunnit duka fram frukosten som hon lovat till dom små hurtiga hästtjejerna. men men, frukost fick vi i oss iaf :)
väl framme i skolan så skulle vi göra matte B prov. usch, fy o blä säger jag bara. ett lätt IG där!
imorn blir det som sagt utgång med tilda o några fler, det ska bli kul :) vad ska ni göra i helgen?
kramar


tillish :)


kamillisen
kamillish :)


semla

jaa, fettisdagen kan man ju kalla det iaf! jag har ätit jättemycket "sånt som man ska äta idag" :P men men, det är ju bara en sånhär dag om året får jag tänka, hehe. hur många semlor har ni ätit idag? ;)
jag har kommit på att jag vill ha en liten hund till, jag o mamma har suttit o kollat runt på massa söta valpar - dom är ju såå söta så man kan dö på dom =)
idag var det skolan 8 - 16.10, seg dag som vanligt. sen åkte jag o hämtade mina två par skor hos tilda, har saknat dom kan jag säga! sen stallet såklart.. snö o massa mer snö.. kan det inte bli sommar snart !? jag hatar vintern i år asså!
vad har ni gjort för ngt idag?


mmh, semla!

är dom inte för söta!?

v. 9

för dom som vill veta tänkte jag bara dela med mig av vad jag ska göra den här veckan :)
måndag: skriva ett repotage i svenska B om "rödluvan" heh
tisdag: plugga matte och stallet
onsdag: plugga matte och stallet
torsdag: matteprov på 109 sidor!
fredag: sjunga på ngt ställe i stan. på kvällen blir det utgång!
lördag: plugga religion och stallet
söndag: plugga religion och stallet
det är bara se fram emot fredag och helg! nu börjar min lektion!
vad ska ni göra i veckan?

måndag 23 februari

godmorgon solstrålar! har ni sovit gott? endel kanske t.o.m ligger kvar i sängen o sover fortf? fy vad skönt isf!
det finns inte i verkligheten för mig idag iaf, skulle gjort naturkunskapsprov i morse kl 8 men jag kom såklart 10min för sent o då var han inte där längre och jag fick inte göra provet. kanske iof var ganska bra eftersom jag inte hade pluggat ett dugg på det, bra mella!
+ detta märkte jag i morse att mitt batteri i datorn inte fungerar :( så segt när datorer bara lägger av sådär. jag har haft tre nya datorer som inte har fungerat nu på hm.. vad kan det vara, en månad kanske? hoppas att pappa fixar det hemma idag tills jag kommer hem. annars får jag åka in med den ikväll och se till så dom reparerar den.

Från Tenhult till Tokyo - http://www.jonkoping.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=15224 
tufft och öppna en så liten butik i tenhult och sen blir den jättestor, tänk om man vågade göra något galet bara en gång :) bra jobbat tjejer!


sämst

okej, det var jättelängesen jag bloggade nu. jag är ledsen, men jag har verkligen inte haft tid asså. har varit så himla mycket. skolan är hemskt. det är lördagkväll o jag sitter lixom o pluggar! eller borde iaf.. fast jag får väl skylla mig själv att jag aldrig tar tag i saker o ting.
helgen har iaf varit bra. 18årsfest hos jennie igår, det var några himla som tog sönder toaletten så det var vatten över hela golvet o jennies föräldrar fick komma hem o det flesta folket fick åka därifrån. stackars jennie <3 jag och caarro åkte iaf hem o gick till caarros kompisar som hade en liten "fest", inte så himla roligt kan jag ju inte säga ^^ idagullet åker till new york om två dagar! och är borta i 13månader, jag kommer sakna henne jättemycket! men som tur är ska jag iaf åka o hälsa på henne ngn gång, så det så :)
idag har det varit stallet o stan en liten sväng med caarro. ponnisarna var galna ^^ kul att några har energi iaf, hehe.
vad har ni gjort i helgen?

kramar

om ni vill veta...

... så har mella tagit körkort idag! oh yes :D har varit ute hela kvällen o brummat bil ungefär! så himla glad :) imorn blir det göteborg med mamma o pappa. mysigt.
hoppas ni har haft en bra dag :) vi hörs imorn, trött nu ^^
kramar

bilder

förlåt för dålig uppdatering! jag har haft späckat schema.
idag har dagen varit slapp. stan en sväng först o pluggade körkortsteori, sen vidare till stallet. fine var iaf lugnare idag än vad hon var igår. ni skulle sett asså! helt sjuukt galen var hon! hoppade o studsade som om vi lekte studsande rallybil asså ^^ hon höll fasen på o bryta alla ben i sin kropp! aja sen tog jag iaf med mej caarro hem hit o yogade lite, skönt efter allt det kalla vädret.
nu blir det att äta semla :j mums!

kusin från fotningen


modellande

idag var det modellande med kusin på make up store. himla kul :) "väldigt sensuella ögon, så ett leende på läpparna får du ett riktigt sug i blicken" - var en av kommentarerna från fotografen, samt att han stod o sa "bra", "asbra", "skitbra" , typ hela tiden. hon bara stod när o njöt när hon posade :) sminkören skulle ge några tips på vart hon skulle skicka in bilder till oxå. det blir kul för henne :) ngn som rekommenderar ngt?
det har varit en lång dag för övrigt, var inne i stan redan kl 8 (började 9.30) o pluggade lite körkortsteori. fotboll på idrotten, fick bollen på min hand! aocsh. folkhögskolan kom på besök o spelade en liten konsert för oss senare på dagen, det var trevligt. hoppas ni har haft en bra dag! vad har ni gjort? nu ska jag sova, godnatt. vi hörs imorn.
kramar

kusinen min


ja okej, hon är 5år yngre än mej.


plugg

tjo tjo. jag är väldigt tråkig idag känner jag. ni får ursäkta. skolan 8 - 15, hade dom två sista lektionerna inställda. det var himla skönt! gick o shoppade lite ist, med betoning på lite. yoga dvd, nagellacksborttagning, pads. lite små användbara saker. hittade även ett par vita tygskor på h&m 129kr, funderade på o köpa dom, men dom fanns ju såklart inte i min storlek. hoppas dom får in fler! sen har jag sett en massa fina vårkläder på deras hemsida. jag har varit lite h&m -ig idag :)
nu ska jag bädda ner mej i sängen o sova, godnatt! vi hörs imorn
kramar

tygskorna
dom eviga chinosarna
ljusa jeans, oh yes
dra över på svala sommarkvällar
jeansjacka
fint med flätade band


trött dag

skolan, stallet, sängen.
det är en seg dag idag asså. först skola från 9.30 - 16.30. prov mitt på dagen oxå, gick bättre än vad jag förväntat mig iof. hade engelska betygsnack oxå, "kom på fler extralektioner". kan inte alla lärare bara ge mig ett stabilt G så är jag nöjd. det kan väl inte vara så svårt? jag gör ju ändå det jag ska. aja. jag har en sjukt jobbig vecka framför mig asså.
tisdag - skola + körskola
onsdag - skola, körskola + plåtning med kusin
torsdag - skola + körskola
fredag - skola, fest + utgång
lördag - tävling med caarro + min skrolla
söndag - min skrolla
observera att alla dagar är pluggning oxå. det blir en hård vecka asså, men jag kämpar ^^
nu ska jag slänga mig i sängen o sova en blund. godnatt, hörs imorn!
kramar

xD

haha jag sitter här och kollar på klipp med björn gustavsson, han är ju hur kul som helst! jag har haft lite svårt för honom innan men nu är han ju typ ascool ^^ "hälvete lars-olof, hälvete"
men nu blir det nog sängen asså. ganska trött. vi hörs imorn. godnatt! kramar




var finns orken?

jag har verkligen ingen ork att plugga religion. tar mig lite glass och kladdkaka ist. riktig kladdkakedag idag asså ^^
xoxo

haha

asså det här var nog det roligaste jag har sett i mitt liv. mamma började med att ta några varv i skritt o ökade sen på med lite trav, "titta ingela, jag travar!" haha. lilla mamma. (ingela - caarros mamma)
caarros häst var ju lite spec idag btw, sprang iväg bara sådär ^^

oså var det ju det dära med pluggningen. orkar inte riktigt känner jag. men måste. så efter laxpajen blir det till att börja med skiten. det måste gå bra. aja, vad har ni gjort idag då? haft en bra helg? nu är det bara tagga till nästa helg. sen är det lov, fy vad skönt! då blir det det ena o det andra gjort, kmr iof inte från pluggandet då heller. skolan dödar!

mamma o fine
mamma o fine
mella o fine
mella o fine
pluttan
<3

asch!

godmorgon alla glada. fick just reda på att ridhuset är upptaget från kl 10-16 idag. precis den tiden jag skulle vara där. suck. jag är ju i behov av o hoppa. nu blir det till att slänga upp mamma på pollen ist, haha. jag ska försöka ta lite kort så ni får se ;) hörs sen!


you

tjo, ligger här i sängen o kollar på ngn lustig film på fyran - 28dagar senare heter den. handlar typ om zombies eller ngt :S
ska faktiskt ta o sova snart, ska gå upp kl 9 imorn. seegt. men men, vad gör man inte för sin polle ^^ hah. använde mitt nya shampoo o balsam idag, det blir nog bra i mitt hår :) måste få det o växa lite asså. står inte ut med att ha det sådära halvlångt längre. så nu ska jag göra ngt åt det, jag ska vara snäll, får inte platta eller locka förutom när jag ska ut eller ngt. inte föna det. lägga massa inpackningar o sånt. då ska det nog bli bra!
godnatt, vi hörs imorn :)


RSS 2.0