100128

Nu väntas det té och mackor, kvällsmat med fina tjejer.
Har förresten varit ute efter ett par nya jeans ganska länge nu men idag tror jag att jag hittade dom, ett par ljust tvättade G-star. Passar bra med en ljusblå randig klassisk skjorta till både nu och till våren.

Ha en trevlig kväll.

Kram






G-star, 1099kr


100127

Tänkte bara säga att jag har fått jobb på MQ i Huskvarna, det ska firas med en lång sovmorgon imorn heh och lite skumpa ikväll kanske?
Godnatt på er!

Kram

100126

Hej på er!
Var och fixade naglarna idag, gjorde en enkel och fresh fransk manikyr av mina egna naglar. Lite skimmer till vardagen sådär.
Usch nu borde jag läsa några sidor i samhällsboken innan lektionen imorn. Men hmm, PH nu!

Kram



100125

En dagens

Humör: Bra, glad att jag har mina underbara vänner
Gjort: Varit i skolan, gymet, gjort världens godaste smoothie
Planer: Sjunga genom sångläxan, lägga mig tidigt
Kläder: Jeans, skjorta, låga vagabond klackar, pälsjacka. Myskläder just nu
Ser på: Seinfeld
Lyssnar på: Sångläxan
Läser: En av författaren av Mannen som kunde tala med hästar, kommer inte ihåg namnet
TV: PARADISE HOTEL är ett måste på måndagar och tisdagar
Dricker:
Äter: Inget nu
Middag: Kyckling och pasta?
Bästa: Mina underbara vänner
Sämsta: Snön
Barn: Har inte så mycket att säga på den punkten
Väder: Kallt, snö och rysligt halt!


100123





Lite bilder från dagen, följde med mamma och tog en sväng i skogen på deras små islänningar. Rysligt mysigt, men kallt (!) Nu ska jag titta på film med duntäcke o hela köret, sen får ni fler bilder.

Kram

100122

Hej!
Hur har er Fredag börjat? (för den har ju bara börjat, eller hur!) Min blir lugn ikväll, ska sitta i soffan med gurkstavar och en god dip (kommer säkert få panik framåt nio och flyga upp ur soffan in mot partylivet)
I morse åkte jag tidigt till skolan, hade prov kl åtta på morgonen, gjorde det och gick sedan iväg till Friskis för ett gympass på närmare 2h. Riktigt härligt, åkte hem och tog mig en apelsin och lite flingor till mellanmål och nu sitter jag och mumsar på en av mormors hemmagjorda semlor. Det är ju trots allt fredag och semletider.
Hoppas ni har en bra fredagkväll.

Kram


Bild från i somras, varm och härlig partykväll

100120

Hej på er!
Sitter här i skolan, två timmar efter jag slutade min sista lektion (arbetsmiljö) för dagen. Har även tryckt i mig två luncher idag, en i skolan och en med min roliga kompis Freddy. Det var riktigt trevligt, köpte mig en räk/kräft sallad. Nu ska jag bara vänta på Elina till hon har spelat klart sitt piano, notera "spela" sen ska vi gå och göra ett träningspass ur dagen på Friskis. Sen ska jag hem och plugga arbetsmiljö inför provet på fredag. Känns skönt att ha något att göra för en gång skull heh. Jaja, vi hörs sen!

Kram


100118

Usch jag mår inte alls bra idag, huvudet snurrar och mår allmänt konstigt. Ska ta och bädda ner mig i sängen och sova en stund och hoppas på att jag kan resa på mig sen och hämta en ipren åtminstone.
Hoppas ni har en bra start på veckan. Hörs senare..

Kram


Jag, Annie och hennes pojkvän Didrik


Haha

Bilder i mängder


Haha Frida o citronen


Diana o Sanna


Jennie o Kamilla


Frida, Kamilla o jag 


DAAANS


Partygirls

Nu blir det Johan Falk!


100117

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från stallet, har varit där med Carro och vi tog en härlig runda i skogen. Snö upp till knäna på hästarna nästan, bra träning heh.
Ikväll blir det bara sitta i soffan med nötter, duntäcke och Johan Falk på tv. Sitter just nu och kollar på hotell i Göteborg till horseshowen i februari, Carro åker med skolan och jag, mamma och Carros mamma kommer ner på kvällen, sover där och tar en till dag i scandinavium. Det gillar vi! 
Nu ska jag nog ta och mixa lite glass med frukt heh, kunde visst inte hålla mig till nötterna nej. 

Lägger upp resten av bilderna från partykvällen lite senare, kände att det blev mycket hästsnack nu heh. 

Kram  

100116


Elina taggar!


Carro fixar med musiken


Dans med underbara tjejer


Frida och Anna


Kamilla och lite av Carro


Haha :)


SnyggCarro


Jag älskar minen haha, Elina


Jag och Carro


<3


Sanna, Elina, Frida. Partytjejer!


Jag och Diana


Didrik och hans vackra flickvän Annie


Pusspel eller vad dom gjorde haha


Anna och Linn pussas med kort heh

Här har ni massa bilder från gårkvällens partyparty, det finns jättemånga fler mene nu måste jag sova lite så resten av bilderna kommer upp imorn.
Godnatt på er!

Kram


100114

Stort grattis till Ida som har tagit körkort idag och även stort grattis till min vän Sara som fyller år idag!

Den här dagen har varit helt upponervänd asså, jag skulle gå upp vid 5.30 men jag vaknar 10.40 haha så länge har jag nog aldrig försovit mig innan. Så det var bara att slänga sig upp, kladda på med lite smink och springa ut till bussen för att sen kunna vara med på dagens sista lektion.
Nu sitter jag här och väntar på Ida som ska hämta mig och vi ska åka in till Atlantis Spa (idag igen heh) och minifira min födelsedag där, kommer bli jättetrevligt. Har precis gjort mig en smoothie med olika frukter o juice i så jag får lite vitaminer o energi heh.
Usch nej, nu måste jag packa ner mina badkläder och dylikt innan bruden med fräsha körkortet anländer, hoppas hon kör försiktigt nu bara!

Kram

100113

Godmorgon!
Klockan är 07.00 och jag sitter och äter frukost, kan ni tänka er? Min nya väckarklocka ringde visst lite tidigare idag än vad jag hade tänkt och då var det lika bra att gå upp, annars hade jag bara lagt mig i sängen, somnat om och vaknat i panik med 15 min kvar till bussens avgång och jag hade fått springa som en tok. Ja, ni fattar.
Idag ska jag träffa Ida och förmodligen hinna förbi gymet en stund också, senare i eftermiddag kommer min släkt hit också och ska fira mig eftersom jag lyxade till det lite igår med relax o ansiktsbehandling så är dom välkomna hit idag istället.

Nä, nu ska jag ta och kleta på lite smink och förhoppningsvis hinna till min första lektion. Ha en bra dag!

Kram


sånhär buss skulle vara perfekt för mig att ha ;)


100112

Hej på er!

19 år och ska alldeles strax iväg och lägga mig i relaxen i några timmar och sen släppa ansiktet fritt åt en ansiktsterapeut som ska få klämma lite i 50 min, känns som en bra födelsedagspresent. Fick den dock i julklapp av mormor men har sparat den tills nu, smart huh?
Fick som present att åka till Göteborg och ha en personlig "shoppare" med mig inne i en butik, skulle dock behövt pengarna ist för kläderna men det var gulligt av dom heh.
Nu ska jag ta mig lite skorpor och ett glas laktosfri mjölk och sätta mig framför tvn en stund tills jag måste hoppa in i duschen och sen blir det bara slappa i den varma poolen hela kvällen lång.

Ha det bra!

Kram




100111

Godmorgon solstrålar!
Kan börja med o säga att Carro gav mig en väckarklocka i julklapp (haha) och den är suverrän, jag vaknar direkt! Man blir nästan lite pigg av den, och det bästa är att man hinner ju göra jättemycket grejer på morgonen liksom. Så skönt, tack Carro för att du gör så jag kommer i tid till skolan.
Ja juste, idag börjar skolan på riktigt. Hade ju en smygstart i torsdags, men det räknades knappt. Så nu blir det att lägga i högsta växeln sista terminen och bara göra sitt bästa. Det är vad jag tänker göra iaf, nu har jag segat runt i skolan de här två åren innan så nu behöver jag något o ta tag i nästan.

Sådär, då är frukosten nere i magen och tandborstningen väntar. Kom ihåg, ingen tandborstning utan tandtråden! ;)

Kram


ser ni förresten att min frisör har klippt av min lugg + 3 cm (!) av mitt andra hår

JohanFalk

Sitter och tittar på Johan Falk på kanal 4, jag säger bara Joel Kinnaman! Bort med skägget och på med lite backslick o kom till mamma! Haha, men visst är han snygg?
Nu ska jag titta vidare på det underbara programet och sen ska jag försöka få några timmars sömn innan skolan imorn, usch jag vill verkligen inte. Men jag får se fram emot min födelsedag på tisdag iaf och sen på onsdag kommer släkten och ger mig presenter och sånt, sen är det party som gäller!

Godnatt på er!

Kram








100110

Två dagar kvar till min 19 årsdag, det känns som jag fyllde 18 förra veckan liksom. Mamma har planerat min present för längesen säger hon, jag är lite nervös över vad det är eftersom min mamma har lite speciell smak hah. Jag har iaf sagt att jag vill åka till New York med mina kusiner och hälsa på min kompis Ida som bor och är aupair där, så kan ju hoppas på lite bidrag till det.
Jag har som sagt bestämt mig för att resa mycket efter jag har tagit studenten och det håller jag fast vid, det finns ju olika utbildningar man kan ta utomlands typ bartender och sånt. Här tänker jag inte vara kvar iaf!

Nu ska jag rota genom mitt filmförråd och se om det finns något som jag kan titta på. Ha en bra dag!

Kram 






Partykväll

Här kommer gårdagens partykväll i bilder, jag har precis kollat genom bilderna och hjälp vad jag skrattar haha! Vi hade grymt kul, alla underbara tjejer. Ni är bäst!

Idag har jag varit inne i stan en stund och fikat med Ida, det var jättemysigt. Vi satt säkert i två timmar, tills hon började jobba. Pratade om mycket gamla minnen och både skrattade och grät nästan hehe. Nu hoppas vi bara på framtiden efter studenten, jag har mycket att se fram emot nu kan jag säga. Jag börjar se ljuset igen heh, utomlands är huvudingrediensen och jag gillar det.

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och imorgon blir det träning för hela slanten, måste ju ha kroppen om jag ska vara utomlands hela sommarn? Nu tar vi tag i det här, godnatt på er!

Kram


Elina haha 


Haha jaadu


Jag och Diana, jag trodde att jag inte kom med på kortet


Hahaha


Fina Diana


Kamilla och Elina strike a pose


Haha jag säger då det


Kamilla och Elina blir lite förvånade?


Kamilla och Elina haha




Diana och Kamilla ;)


Trettondagsafton

Hallo!
Skivade precis upp en gurka och gjorde iordning lite dipp, blir kvällens snacks medan alla andra är ute och shakar rumpan. Den nya Absolute Dance skivan går på Spotify också, alla dom bra låtarna finns verkligen med där.
Nu ska jag titta på Cops på alla ungdomar som gör bort sig med knark, sälja sex och allt som dom gör.
Ha en bra kväll.

Kram


100105

Hej på er!
Vet ni när jag vaknade i morse? 15.00 på eftermiddagen, jag dör. Det är INTE okej, fick väldigt panik och sprang upp ur sängen, slängde på mig kläder och åkte in till stan med Carro för en fika. Vi gick även förbi filmstaden och bestämde oss för att se 2012 den var ju sjukt hemsk, jag satt och grät säkert halva filmen. Nu är jag livrädd för att något ska hända, tror att jag lätt kommer drömma om något sånt inatt. Får be Carro hålla i min hand haha.
Nu ska vi nog titta på en till film och burra ner oss i sängen, hihi. Godnatt.

Kram


100104

Har tryckt ner rumpan i soffan för o kolla hockeyn som alla andra haha, jag är verkligen inget hockeyfan men man måste ju heja lite. Ärligt talat vet jag inte ens vilka som spelar? Heh, hm kanske borde gå och lägga mig istället.
Imorn ska ni få en riktig bildbomb från allt som har hänt i mitt liv de senaste dagarna, hörs då!

Kram


Nyårsafton -09


tjejerna på middagen


becca och emilia


lollo, kvällens värd


emilia och lollo, shake it!


emilia och carro, i bilen påväg till stan


tutandet ingår på nyårsafton


amanda med tutan


carro vid tolvslaget


jag och carro, där blev bilderna suddiga


hela gänget

Där har ni mitt nyår i bilder, skriver mer imorn när jag mår lite bättre hah.
Hoppas ni hade en bra kväll!

Kram


RSS 2.0