31/1 -09

jaha. det är bara o ta fram den dära religionsboken igen o börja plugga. suck.
sov himla länge idag, till 13.40 ungefär. skönt. sen bar det av till stallet dit mormor o morfar skulle komma o kolla på mitt stall liv, haha. mormor är jätterädd för hästar. sen tog dom t.o.m fram videokameran o började filma, söta är dom :P men ridningen gick hyfsat bra iaf. hårt på ridbanan så inte så kul. imorn blir det hoppning i ridhuset med caarro o anima, kul!
snart är det faktiskt lov oxå, bara sista veckan kvar nu. då blir det partey o mys. det värsta är att det bara är en vecka.. alla lov skulle vara lika långa som sommarlovet (a) åh, jag längtar till sommarn :( o jag saknar sara..

kvällen då det aldrig blev ngn fest..


myys

mellaacaarrokväll <3 myser, sitter i sängen med datorn, godiset o kollar på teven o allmänt segar. skönt för en gång skull. vi började myset med att vara på claras o käka, alltid lika trevligt där. åkte sen hem o hittade kamilla på bussen, hon hängde med hem till stugan o pluggade lite religion. så det blir plugg hela helgen. usch. men nu ska jag slumra. vi hörs imorn, godnatt!

lite bilder från göteborg förresten

dagens outfit  tillish o jag posar ^^  kamillisen  tildaa  biljetter till operan  operan, bakom kullisserna   


godis o plugg

nu sitter jag här i min säng och tittar på "hjälp" på teven med kamilla och caarro jämte mej. + religionsboken, usch fy o blä. prov på måndag. skolan dödar verkligen. hoppa av o flytta till kalifornien kanske? hade ju varit hur gött som helst. ngn som hänger på? oh nu är det fruktsallad som gäller, mums! vi hörs senare :)

29/1 -09

godmorgon göteborg - tog en tur till götet idag. åkte med klassen. först stannade vi i trollhättan på en moské där. ganska intressant faktiskt. hur folk gör i dom olika religionerna. stoppet efter det var göteborg då vi fick äta lunch. sen var det dax för synagogan. "tanten", eller den äldre damen var lite väl strikt o så för min del, men man får ju anpassa sig. efter detta var det rundtur bakom kulliserna på göteborgs opera, det var himla kul faktiskt. skön snubbe ^^. tillslut fick vi dom tre timmarna shopping alla längtat efter. jag träffade en kompis från göteborg, det var jättetrevligt. vi gick runt o shoppade, eller jag gjorde. (bilder kmr imorn) köpte iaf:
- beige tröj/jacka - Rut mfl
- guldringar orhängen - Rut mfl
- svart scarf - Rut mfl
- svart pajlettlinne - Mango
- svart kuvertväska - Mango
- svart plånbok - Mango
- svart necessär - Åhlens city
- matrix shampoo, balsam - Nk
sen var det att gå på operan Bohéme, den var väl bra ^^. inget o klaga på deras röster iaf, shit vad dom sjunger bra.
godnatt jönköping - kom hem sen ca 00.30, skönt iaf att jag börjar 13.25 imorn. tagga plugg på fredagskväll, yeah!
nä, nu är det sängen som gäller. hoppas ni har haft en bra dag oxå. godnatt, vi hörs imorn.


ny dator!

kl är 22.30 och jag sitter här med min nya fina dator :) det är en compaq presario cq60, helt perfekt för mej ^^
dagen har bestått av skola, stall och prat i telefon (a) nu är det inte mkt kvar som ska hindra mej från att sova en lite stund inatt iaf, imorn bär det av till göteborg! det är opera och synagogan som gäller ^^ och såklart maassa shopping o mys :D åker vid 6.50 och kmr hem vid ca 00.50. lång dag, men kul! men godnatt! vi hörs imorn!
mina hundar är sötast btw <3


(a)

ojojoj! nu har jag inte lagt in på jäättelänge! min dator, min nya dator har gått sönder, så nu har jag lämnat in den och beställt en ny som kommer på torsdag. men äntligen, fick jag låna min brors dator en liten stund, så det blir lite smalt med bloggning nu dom närmaste dagarna.
på torsdag blir det göteborg med klassen, det ska bli kul! opera och shopping :D o träffa mysigt folk :) (a) får som tur var sovmorgon på fredagen dom två första timmarna, skönt! i helgen är det plugg och stallet inplanerat.
nu ska jag hoppa in i duschen, läsa en saga (till svenskan ^^) och sen sova, välbehövligt! godnatt foolks!

mhm, get the taste

idag har nog varit den tröttaste dagen på läänge. började dagen med 1h och 40min svenska. snackade sagor, lite mysigt ^^ sen hade vi kör, sjöng och sjöng. "always look on the bright side of life" den är rolig :) sen har jag varit i stallet oxå. red idag, fick sån kramp i benen! ^^ caarro och anima hoppade några skutt, tävling på söndag! kul :)
nu är jag så trött och tråkig så nu ska jag sova. godnatt!


jag saknar sara! <3


körkortsplugg

dagen började med att ha mattelektion, så himla jobbigt var det. jag trodde jag skulle ramla ihop ett tag. när den lektionen väl var slut så vare engelska. eller i pratade om massa val o shit. jobbigt det dära. sen - lunch. tack! sarisen kom :) sist men absolut inte minst, så var det den himla religionslektionen på 3h! gaah. men man överlevde den med. sen var ju som tur var sista lektionen inställd. så det bar av till frissan o slingade håret, syns typ ingenting, bara lite ljusare. men det blir bättre i längden ^^ efter det så gick jag en stund på stan, tänkte att jag skulle gå till åhlens o köpa en ny nagelgrej som skulle vara bra, men så hade dom ju inte den där såklart. så då tog jag det långa benet före o gick till apoteket ist för o köpa brun utan sol, men så hade dom stängt, så det blev inget köpt, får ta det imorn.
nu sitter jag här i min säng med körkortsboken i högsta hugg, nu gäller det :P tut tut!
                                                                                                                                              

fixfix

nu sitter jag här med nagellacket i högsta hugg, behövs lite fix på naglarna nu känner jag ^^ stallet förstör dom verkligen! imorn är det skola igen.. får ångest bara jag tänker på det. usch, det är hemskt. o frisk är jag inte än heller. jag orkar inte skolan! jag vill härifrån, NU !!
idag har jag iaf legat i sängen ungefär hela dagen, kl 15 gick jag upp och åt frukost, sen gick jag och la mej igen. men sen var jag tvungen o åka till stallet vilket inte gjorde mej friskare.. tur att caarro var där <3
på tisdag gäller det! då är det fixat, oh yees :D göteborg nästa ;)


 

sara

partey hos sara denna kväll! lite segt var det väl kanske ^^ men trevliga peoples iaf.
nu är jag så trött så jag inte vet vad jag gör längre, så nu är det sängen för mej! nattinatti
mellaa  mellaa o sara   caarro o mellaa  sara o tilda sjunger :D 

partey

jag har varit lite seg på att skriva nu på senaste ^^
min fest blev iaf lyckad :) har tyvärr inte några bilder från kvällen men jag ska försöka flörta mej till det snarast, så lägger jag in dom! tihi. jag hade en himla rolig kväll iaf, det var mycket trevligt folk och allt gick enligt planerna ^^
mellaa gillar partey :D


iih

Godmorgon! Dagen började med att ta en lång o varm härlig dusch, skönt när man är sjuk! Ansiktsmask och handduk på huvudet och börja städa, oh yees ^^ Men det ger resultat iaf. Bra det. Nu kan man iaf komma in i rummet och se golvet. Heh. Nu är det bara resten av våningen kvar ^^
Mycket som ska göras idag - fixa naglarna, plocka brynen, städa klart o massa mer. Bäst att jag börjar snart, men jag hör av mej senare under dagens lopp. Hoppas ni har det bra!
Byebye


tråk

Fortfarande inte frisk. Kvällen har bara gått jäättefort. Läskigt faktiskt. Jag har inte gjort ett dugg. Bara legat i min säng. Varit uppe en stund o pratat med mamma o gjorde mej en varm choklad, det var gott :) Men annars har dagen varit händelselös. Lite seegt faktiskt. Men morgondagen blir häktisk ^^ Och rolig! Men nu ska jag faktiskt ta och sova lite. Försöka iaf, andas kan jag nu ^^ Så det är ju ett plus. Förlåt att jag bara babblar, nu ska jag sova. Godnatt, vi hörs imorn! Byebye


sjuksjuksjuk

Nähä, ingen skola för mej idag heller. Sjuksjuksjuk. Kan det inte ta stop ngn gång? Känner mig till och med värre idag. Men jaja, ju mer man är hemma desto mer tid får man till att plugga. Så det får bli min dags ämne, plugg. Städa mitt rum kanske det finns tid för också, det ser ut som hej kom och hjälp mej!
Jag lägger in mer sen om min sjukt roliga dag ^^ Byebye

varför?

Jag blir så arg! Varför ska man lotta ut massa miljoner till folk som inte behöver dom? Man klagar på att barnen i andra länder inte har råd att gå i skolan tex och vi ska ge pengar till dom, men samtidigt har vi möjlighet att vinna flera miljoner? Kan dom inte bara ge dom pengarna till barnen istället då? Jag tycker det är så sjukt. Dom har massa pengar som dom KAN ge ut, men ge till dom som behöver då istället!
Sånt här har man tid för och tänka på när man är sjuk. Stackars barnen. Vart ska man vända sig för och lägga fram en sån här sak? Till lotterien? Det är bara så sjuk!!

       

sjuk

Onsdag 14/1 - 09
Saras födelsedag! GRATTIS på henne :D 18år även hon.
För övrigt så vaknar jag denna morgon av att jag knappt kan andas, jääätteförkyld. Så det blir ingen skola för mig idag. Jag får ligga kvar i sängen och dega. Desto mer bloggande!
Tilda har fått körkort! Grattis till henne :D Nu är det bara en bil som fattas ;)
Nu ska jag sova lite. Jag skriver mer senare. Byebye!

första dagen som 18åring

13/1 - 09
Okej, första riktiga dagen som 18 år nu då. Känns ju inte direkt annorlunda än vanligt.
Skolan var som vanligt oxå, inte så himla kul. Spec när inte tjejorna är där. Saknar ju er!
Jag och Kamilla gick runt lite i skolan o skulle ta lite kort. Hon är söt! Hon och Linn satt även och övade teater vid skåpen, tihi. Sen ringde Lollo o var i stan så jag tog det långa benet före och mötte henne där, det var trevligt :) Längesen!
Efter det ringer Caarro och säger att hon är påväg in till stan, o jag möter henne o drar till a6 och köper min efterlängtade dator, oh yees :D Blir till att sova tidigt ikväll, börjar bli sjuk igen. Så godnatt!
     


im getting old

jag börjar bli gammal :O

18årsdag :D

Idag mina kära vänner, har jag levt i 18 år! Det är inte så lite ^^
Dagen har varit jättebra :) Började med att mamma, pappa, min bror och mina två hundar kommer sjungande in i rummet med paket, frukost o mys. Dagen fortsatte sen med att jag åkte in mot staden, var där hela dagen sen. Kom hem vid kvart över 18 ungefär. Vad jag gjorde där är hemligt ^^ tihi. Sen kom släkten hit och firade mig, det var trevligt :) Så under min 18års dag fick jag iaf tillslut ihop det här:
- kamera
- fotoramar
- pengar
- dator
- "lägenhet"

TACK alla som har gjort min dag jättebra :D
pannkakstårta :)

<3

<3


Körkortsplugg med Ida


nu har ida varit här :) vi pluggade lite körkortsteori, tihi. du är söt ida, haft körkort i 3månader snart o kan fortfarande det mesta ;) haha. jag körde hem ida sen o handlade mat till kalaset imorn :) massa mat. pannkakstårta står det på schemat :D mums ^^
ida, du är underbar! tack för att du hjälpte mej med plugget :D ida :)


karolina malmlöv, du är bäst! <3
karolinamalmlov.blogg.se


ännu en dag i stallet

idag har jag varit i stallet (inte lika vanligt nu för tiden) och longerade min polle. det blåste jättemycket ute, så hon var lite halv galen! heh, men hon är så söt ändå.
snart kommer ida hit o myser lite :) det ska bli trevligt.
vill även påpeka att imorn fyller jag år! det ska bli spännande ;)

alice!


pollen


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0