090509

Här sitter jag framför teven som visar Robinsson, jag tycker det är riktigt bra faktiskt. Man uppskattar ju säkert sitt liv hemma riktigt mycket när man har varit på ön många dagar. Riktigt tufft att vara där säkert. Dom uppskattar ju verkligen all mat dom får, jag såg nu, det var han den gamla som låg och solade så kom det en insekt och han äter upp den! Visst, dom är jättehungriga men att äta en liten insekt!? Jaja, haha. Här sitter jag och klagar när jag inte ens skulle klara det själv.
Idag är det exakt 10 dagar kvar till mitt hjärta åker ifrån mig, det blir jobbigt men ändå en lättnad. Vi var och tävlade idag och det gick inte alls bra. Så kanske är det meningen att vi ska skiljas åt nu efter 6års tid tillsammans?

Oh, jag är så sjukt sugen på att grilla ikväll. Men mor min samtycker inte med mig, blä. Istället går hon och gör rabarberkräm. Får hoppas att det går och äta.

Jag har sådana drömmar i mitt huvud hela tiden, när jag är i stallet, skolan och t.o.m när jag är med mina nära och kära. Jag förmodar att ni redan har listat ut min dröm om hur mitt liv ser ut i framtiden. Jag säger bara mode, Kalifornien, söta små barn som springer runt på trädgården och badar i poolen. Hur härligt skulle inte det vara? Aja, än förblir det en dröm. Jag får påbörja den hos Ida karolinamalmlov.blogg.se i Barcelona i sommar, haha. Vi ska förresten göra en rolig liten grej imorn vännen och jag. Men hon vill inte avslöja det så därför hålls det hemligtstämplat tillsvidare.
Nu ska jag fortsätta kolla på den svarta burken och kanske trycka i mig lite rabarberkräm. Ha det bra sötnosar! Kramar




RSS 2.0