nymålade naglar

trivs bäst med franskt på naglarna, lite bra iaf ;)
ursäka bilderna, tagna med kameran på datorn!




godnattpuss från mig

världens sötaste

halloj bloggen!
just nu i tiderna har jag lite bloggtorka känner jag. men det ska det bannemej bli ändring på!
hoppas ni har haft en bra påskhelg förresten :) min har varit helt okej, resten av familjen har varit i lysekil så har haft hela huset för mig själv, härligt heh. party har det varit o massa annat, oh yes.
just nu sitter jag o pratar i telefonen men det värsta är ju att religionsboken ligger o väntar, usch vad segt. men har prov så det är ett måste har jag sagt till mig nu hehe. det blir till o ta tag i kragen nu som sagt ;) jag har hittat ett par ursnygga skor som jag ska köpa nästa månad hehe. ni får en bild på dom här.
aja, jag skriver mer imorn. ha det bra, kramar :)


090410

okej, nyttiga veckan är ju redan en fail. nyttig vecka + påskhelg är ingen bra kombination.
dagen har varit slapp, vaknade utan carro jämte mig, tydligen hade hon redan gått upp o satt sig vid tvn hehe. sen åkte vi till var sitt stall, carro på sin lilla moppe o jag med mormors bil ;) åkte o hämtade upp lina o fortsatte mot stallet. blev en lång o mysig runda :) nu är det tagg inför tävlingen imorn, det blir niice.
jag har hittat en jäättestor spindel på mitt badrumsgolv oxå! :O jag höll på o svimma.
GLAD PÅSK!



lov

förlåt för jäättedålig uppdatering! jag har börjat mitt lov helt enkelt. hur skönt som helst :) vad ska alla göra på lovet? jag har lite alltmöjligt inplanerat, göteborg o annat. heh. idag har jag haft träning med pollen, gick sjukt jäkla bra! så nöjd över henne nu, hihi. blir mkt träning nu närmaste, gött det. tävling oxå för den delen :)
nu blir det hockey, heja hv nu! pusspååterseende


RSS 2.0